Επικεφαλής της Ανανεωτικής Δύναμης ο Λουκάς Αναγνωστόπουλος

 http://www.orafok.gr/photos/202010/09-83144loykas.jpg

Δημιουργική αντιπολίτευση, αλλά και προετοιμασία για τις επόμενες δημοτικές εκλογές υπόσχεται ο κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος ο οποίος και ανέλαβε το τιμόνι της παράταξής του με την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων του.

Σε κείμενό του αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες,

Σήμερα 9 Οκτωβρίου έλαβαν χώρα οι παραταξιακές διαδικασίες της «Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών» για την ανάδειξη νέου επικεφαλής της παράταξης, μετά την αποχώρηση από την ηγεσία του Θανάση Παναγιωτόπουλου. Κατόπιν εκλογών και σύμφωνα με αυτά που ορίζει η κείμενη νομοθεσία, είχα την τιμή να τύχω της καθολικής στήριξης των δημοτικών συμβούλων που αποτελούμε την δημοτική ομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και να εκλεγώ ως νέος επικεφαλής.

Η σημερινή δημοκρατική διαδικασία αποδεικνύει περίτρανα ότι η παράταξή μας δεν δημιουργήθηκε τυχαία το 2014, ως όραμα ενός και μόνο ανθρώπου, αλλά βασίζεται σε αρχές και αξίες με κύριο γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, τον σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή καθώς και την υλοποίηση του απαραίτητου στρατηγικού σχεδιασμού για το μέλλον.

Στο σημείο αυτό θέλω να εκφράσω τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον συναγωνιστή πρώην Δήμαρχο Θανάση Παναγιωτόπουλο για όλα αυτά που προσέφερε, για τους αγώνες και τις δράσεις του, τον μόχθο και τον κόπο του, προκειμένου να βρεθεί η περιοχή μας στην θέση που της αξίζει και της αναλογεί. Περισσότερο απ’ όλα  όμως θέλω να τον συγχαρώ για τα δημοκρατικά του πιστεύω. Άλλωστε ήταν αυτός ως Δήμαρχος και εγώ ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, που τον Ιούνιο του 2018 είπαμε όχι στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που ζητούσε επιτακτικά να της διαθέσουμε αίθουσα του Κυριακοπουλείου για πολιτική εκδήλωση. Δυστυχώς επικεφαλής δημοτικής παράταξης, μας κατήγγειλε  για την στάση μας αυτή στο τότε δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο σημερινός δήμαρχος αρνήθηκε τότε να λάβει ξεκάθαρη θέση.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα στελέχη της παράταξης που απέδειξαν και αποδεικνύουν όλα αυτά τα χρόνια, τόσο κατά την περίοδο της δημοτικής διοίκησης του 2014-2019 όπως και τώρα από την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, ότι έχουν συνεχές ενδιαφέρον και αναζητούν λύσεις για τον τόπο μας και τα προβλήματά του.

Με την ίδια πίστη και το ίδιο όραμα συνεχίζουμε λοιπόν και για την επόμενη μέρα, με διπλό στόχο αφενός μεν την δημιουργική αντιπολίτευση για την παρούσα θητεία και αφετέρου την προετοιμασία για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Είναι πλέον κοινή πεποίθηση στην μεγάλη πλειοψηφία των συνδημοτών μας, ότι η δημοτική αρχή Ταγκαλή πορεύεται με λανθασμένο τρόπο στην αντιμετώπιση των δημοτικών θεμάτων, ενώ επιχειρεί διαρκώς να αποδομήσει το σημαντικό έργο της προηγούμενης δημοτικής περιόδου.

 Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δώσουμε το δυναμικό «παρών» τόσο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όσο και στις επιτροπές που είμαστε μέλη, ενώ κύριο μέλημά μας είναι η καθημερινότητα των συμπολιτών μας και ως εκ τούτου θα αναλάβουμε σειρά  δράσεων και πρωτοβουλιών το επόμενο χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν όλους μας.

Λουκάς Αναγνωστόπουλος

Επικεφαλής Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών

 


Ημερομηνία δημοσίευσης:09/10/2020

 orafok.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών