Δρακάκης: Η «λυματολάσπη» της… Γαλάζιας Σημαίας! στον Εισαγγελέα η υπόθεση...


   Με έκπληξη παρακολούθησα την ανέντιμη απόπειρα σπίλωσης του ονόματός μου και της Αυτοδιοικητικής μου λειτουργίας από την Δημοτική αρχή Δελφών, στην προσπάθειά τους προφανώς να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.    Λίγη ώρα πριν την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών διοχετεύτηκε στο διαδίκτυο απάντηση σε δημόσια ερώτηση της πρώην Αντιδημάρχου Ιτέας  κ. Πιλάλα, για τις Γαλάζιες Σημαίες, σχετικά με τον κίνδυνο απόσυρσής τους, μετά το από 12/7/2018 έγγραφο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης προς τον Δήμο  Δελφών, όπου ζητείται ενημέρωση για την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Ιτέας.

    Στην επιστολή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δελφών για τις Γαλάζιες Σημαίες, κ. Νεκτάριος Μίχος, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Η μικρή καθυστέρηση στην αποστολή από την Ε.Ε.Π.Φ. προέκυψε αποκλειστικά εξαιτίας μιας καταγγελίας (δυστυχώς) δημοτικού συμβούλου του Δήμου μας, καθώς και επανειλημμένων πιεστικών τηλεφωνημάτων του ιδίου, με τα οποία ζητούσε επίμονα την αφαίρεση των γαλάζιων μας σημαιών» και επίσης ότι «οι Σημαίες βρίσκονται ήδη στον Δήμο». Στην συνεδρίαση βέβαια οι ίδιοι είπαν ότι τις  περιμένουν με κούριερ τις επόμενες ημέρες!

   Όταν ζήτησα να πληροφορηθώ το όνομα του Δημοτικού Συμβούλου που έχει την δύναμη να επεμβαίνει στην Εταιρεία Γαλάζιας Σημαίας και να καθυστερεί την διαδικασία, ο κ. Μίχος,  ο Αντιδήμαρχος Ιτέας κ. Αναγνωστόπουλος και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Ανδρεοπούλου (η οποία διακίνησε την επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως μου είπαν έκπληκτοι μάρτυρες) απάντησαν ότι εννοούν εμένα! Αυτό καταγράφηκε στα πρακτικά.

    Επειδή η μόνη εμπλοκή μου στην υπόθεση είναι το αίτημα προς τους αρμόδιους του Δήμου στις 17/7/2018, να μου επιδοθούν όλα τα έγγραφα  που αποδεικνύουν πού, με ποιο τρόπο και  σε τι ποσότητα  διατίθεται η λυματολάσπη από τις βιολογικές μονάδες, ως ηθικά υποχρεωμένος, απαιτώ νόμιμα να παρουσιάσουν άμεσα τα στοιχεία της συκοφαντίας τους, για την αλήθεια δε της υπόθεσης, επειδή στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο δεν συζητήθηκε εκτός ημερησίας και στην χθεσινή συνεδρίαση δεν με ενημέρωσε κανείς, θα ζητήσω τα στοιχεία περί διάθεσης της λυματολάσπης, μέσω της Εισαγγελίας.  
   

Γεώργιος Δρακάκης

 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

«Απολλώνιο Φως – Καθαρή Λύση»


 

 

Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2018


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών