Γεωργίος Δρακάκης: ΑΙΤΗΜΑ για ενημέρωση για Βιολογικό Καθαρισμό Ιτέας



ΑΙΤΗΜΑ
Του Γεωργίου Δρακάκη
Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Δελφών
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
Απολλώνιο Φως – Καθαρή λύση

  
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών

ΚΟΙΝ.: 1. Δήμαρχο Δελφών

2. Αρμόδιους Αντιδημάρχους:
                                                   α) κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου
                                                   β) Νεκτάριο Μίχο
3. Δημοτικούς Συμβούλους
4. Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (Γαλάζιες Σημαίες)  blueflag@eepf.gr
5. ΜΜΕ


Παρακαλώ όπως θέσετε στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών (17/7/208) προ ημερησίας διατάξεως προς συζήτηση το:

ΘΕΜΑ: ενημέρωση από τον Δήμαρχο και τους δύο αρμοδίους Αντιδημάρχους, σχετικά με τον φορέα, τον τρόπο και την ποσότητα διάθεσης της λυματολάσπης  του Βιολογικού Καθαρισμού Ιτέας.

 Κύριοι,
 Κατόπιν δημοσιευμάτων σχετικά,  καλούμε, ως Δημοτική Παράταξη και φορολογούμενοι δημότες που πληρώνουν υψηλά τέλη και μόνιμοι κάτοικοι Δήμου Δελφών, ως έχοντες έννομο συμφέρον, τον Δήμαρχο Δελφών κ. Θανάση Παναγιωτόπουλο, την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τις Γαλάζιες Σημαίες Νεκτάριο Μίχο, να επιδείξουν ενώπιον των Δημοτικών Παρατάξεων στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών τα σχετικά έγγραφα (τιμολόγια, μεταφορικές, συμβάσεις και άλλα) που αποδεικνύουν σε ΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ και με ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ διαθέτουν την λυματολάσπη  των 6 μονάδων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Δελφών, ώστε να αποδεικνύεται η λειτουργία των μονάδων, αρχής γενομένης από τον Βιολογικό Καθαρισμό της Ιτέας, του οποίου η λειτουργία βρίσκεται ήδη στην Δικαιοσύνη.




ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών