Διαζύγιο Μάκαρου-Παπούλια!



Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία επί σειρά ετών, ο Μάκαρος Άμφισσας, ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπούλια!

Μια είδηση που προκάλεσε έκπληξη, καθώς φαίνεται να ανατρέπεται ο αρχικός σχεδιασμός της ομάδας της Άμφισσας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, μια και πριν της ανακοίνωσης του διαζυγίου της ομάδας με τον Παπούλια, προηγήθηκε η αποχώρηση του Κ. Κουτσογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μάκαρου:
‘Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας στο οποίο αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπούλια. Πέντε χρόνια συνεργασίας με έναν ακέραιο άνθρωπο και εξαιρετικό προπονητή ο οποίος καθημερινά έδινε τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα μας. Μαζί με τον κόουτς ζήσαμε ιστορικές στιγμές που θα μας μείνουν αξέχαστες όπως η καταπληκτική περσινή πορεία της ομάδας μας η οποία σήμανε την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος Εσκασε . Ο Νίκος Παπούλιας με την τριακονταπενταετή πρόσφορα του στην ομάδα μας και στον Γ.Σ. Άμφισσας είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής παραμένει ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου. Κόουτς σ’ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν …’


eviabasket.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών