Ανυπολόγιστη η ζημιά για τις δομές φιλοξενίας των Δελφών από το "άνυδρο" 24ωρο... Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. κατά Τοπικής Κοινότητας...ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο και ο ... "σκύλος στην ουρά του"...!

* Πριν λίγη ώρα μας εστάλη από την Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών η παρακάτω ανακοίνωση για την διακοπή νερού στους Δελφούς, όπου παρατηρούμε ότι οι ευθύνες κατά την άποψη της διοίκησης του φορέα αναλογούν στην Τοπική Κοινότητα Δελφών και όχι στην Δ.Ε.Υ.Α...


 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
 ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ 

ΑΜΦΙΣΣΑ 23/07/2018 

Ταχ.Δ/νση: Λ.Καραμανλή& 4ης Ανωνύμου 
Άμφισσα, ΤΚ 33100 
Τηλ.: 22650 79197 
FAX: 22650 79194 
Email: deyadelfon@yahoo.gr 

   Ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Δελφών σχετικά με τη διακοπή υδροδότησης της Τ.Κ. Δελφών 

   Θέλοντας να ενημερώσουμε με υπευθυνότητα τους δημότες μας σχετικά με τη σοβαρή βλάβη, στη θέση Κεφαλόβρυσο, την Παρασκευή 20 Ιουλίου σημειώνουμε ότι η εν λόγω βλάβη προκλήθηκε στο αντλιοστάσιο ύδρευσης της Τ.Κ. Δελφών, ενώ για λόγους που διερευνώνται δεν λειτούργησε το σύστημα της τηλεειδοποίησης που είχαμε εγκαταστήσει προ διετίας και μέχρι τη δεδομένη στιγμή λειτουργούσε άριστα.
  
   Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή της υδροδότησης στην πόλη των Δελφών για αρκετές ώρες. Άμεσα οι υπηρεσίες μας με την πλήρη στήριξη και παρουσία τόσο του Προέδρου της Τ.Κ. Δελφών όσο και του αρμόδιου τοπικού αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας, επενέβησαν με σκοπό την αποκατάσταση της βλάβης.  


  Σημειώνεται ότι η λειτουργία της ΔΕΥΑ δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τον ρόλο της Τοπικής Κοινότητας και των φορέων της και είναι επιβεβλημένη και επιζητούμε τη συνεχή και πλήρη συνεργασία των υπηρεσιών μας με το σύνολο των φορέων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας, όπως ακριβώς συνέβαινε και στο παρελθόν με τη Δ/νση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας.
  
       Όσον αφορά τα συγκεκριμένα περιστατικά που οδήγησαν στο εν λόγω συμβάν, αυτά θα διερευνηθούν διεξοδικά από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης. 

    Ο Πρόεδρος ΔΣ της ΔΕΥΑ
 Δήμου Δελφών 
Διονύσιος Μπουλούτας


* Είχε προηγηθεί ανάρτηση στο facebook της Κοινότητας Δελφων.community of Delphi όπου ο Πρόεδρος της Κοινότητας επιρρίπτει τις ευθύνες ξεκάθαρα στην Δ.Ε.Υ.Α... 


    Η Τ.Κ. Δελφών ευχαριστεί τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες των Δελφών για την κατανόησή τους και ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω της διακοπής ύδατος την Παρασκευή (20/7). 
    Η ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και την άμεση αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων ανήκει στην υπηρεσία Δ.Ε.Υ.Α του Δήμου Δελφών. 
  Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελφών, Λεωνίδας Σακελλαρίου τη Δευτέρα 23/7/2018 θα προχωρήσει σε έγγραφη αναφορά προς το Δ.Σ της Δ.Ε.Υ.Α αναζητώντας τις ευθύνες συγκεκριμένων προσώπων για τη διακοπή ύδατος στον οικισμό των Δελφών για περίπου είκοσι ώρες. 
   Από τον Απρίλιο του 2018 ο έλεγχος των μηνυμάτων τηλεειδοποίησης έχει περιέλθει στη Δ.Ε.Υ.Α χωρίς η συγκεκριμένη υπηρεσία να ενημερώσει για τη λήψη μηνυμάτων τις τηλεφωνικές συσκευές τόσο του Προέδρου, Λεωνίδα Σακελλαρίου όσο και του Αντιδημάρχου, Λουκά Αναγνωστόπουλου.
   Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Δελφών επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος του υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των πολιτών της Τ.Κ. Δελφών. ​​​​​​​ ​​​​​​​Εκ της Τ.Κ. Δελφών Ο Πρόεδρος ​​​​​​​Λεωνίδας Σακελλαρίου 

    * Στο μεταξύ ανάστατοι είναι οι επιχειρηματίες, κάποιοι από τους οποίους ετοιμάζονται να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη για την ανυπολόγιστη ζημιά που υφίστανται μέρα με τη μέρα οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις... 
    Ήδη τα τουριστικά γραφεία πιέζουν για αλλαγή τόπου διαμονής αναφέροντας έλλειψη εμπιστοσύνης στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου Δελφών ενώ μεμονωμένοι "ακριβοί" πελάτες βαθμολογούν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στις διεθνείς εταιρίες TripAdvisor, Airbnb, Booking.com,‎ τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομφαλού της Γης στον τομέα παροχής υπηρεσιών...



Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών