Καλούν σε ξεσηκωμό την μειονότητα στην Θράκη λόγω επίσκεψης Ερντογάν!

Καλούν σε ξεσηκωμό την μειονότητα στην Θράκη λόγω επίσκεψης Ερντογάν!
Καλούν σε ξεσηκωμό την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη όλως τυχαία με την επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν λίγο πριν πραγματοποιήσει την περιοδεία του στην περιοχή!
Αυτά συμβαίνουν όταν χωρίς κανέναν απολύτως λόγο επιλέγεται να προσκαλεσθεί ο Τούρκος πρόεδρος σε μια επίσκεψη η οποία δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην Ελλάδα και αντίθετα θα επιτρέψει στην Άγκυρα να κάνει μια δική της φιέστα στο πιο ευάισθητο σημείο της Ελλάδας.

Από τα «Τουρκικά Νέα»  αποκαλύφθηκε η «έκκληση» αυτή η οποία και προφανώς έγινε από τουρκική ιστοσελίδα


Εξαφανίσατε τον Σαδίκ Αχμέτ που έφερνε στην πλατεία μπροστά στο δικαστήριο δέκα χιλιάδες άτομα και τα ενθουσίαζε με την ομιλία του.
Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη,  Σαππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.
Η κριτική και η αντιπολίτευσή αφήνεται κατά μέρος. Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν. Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό. Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.
Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης.
Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ  Αχμέτ.
Το έπραξες και παλιότερα.
Πάλι  μπορείς να το κάνεις.
Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!
Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1990196897889090&id=14645280...

 http://www.pronews.gr/
 06/12/2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών