Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ : ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΚΙΡΡΑ     Η πολιτική ελαφρότητα, η προχειρότητα  και η ανικανότητα με την οποία αντιμετωπίζει η σημερινή δημοτική Αρχή όλα τα θέματα του Δήμου Δελφών,  έχει σαν επακόλουθο και την κάκιστη διαχείρηση της υδροδότησης του Δήμου με αποκορύφωμα το πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού της  Κίρρας .
    Με την πολιτική της ιδεοληψίας , της ανευθυνότητας  και της επιπολαιότητας  που τη διακρίνει , δε δίστασε να υδροδοτεί με ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ  ένα ολόκληρο χωριό !!!

     Οι κάτοικοι της  Κίρρας έζησαν και ζούνε έναν πραγματικό εφιάλτη, και βλέπουν  καθημερινά η ποιότητα της ζωής των να επιδεινώνεται, αφού η ανύπαρκτη και απούσα από το πρόβλημα της αποτελεσματικής διαχείρισης του νερού δημοτική Αρχή, αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα  του δικτύου ύδρευσης, αφήνοντας τα σπίτια είτε χωρίς νερό είτε να τα τροφοδοτεί με λασπόνερο .
      Η  ανικανότητα της δημοτικής Αρχής να ασχοληθεί με υπευθυνότητα και ευαισθησία στην διασφάλιση του απαραίτητου αγαθού και της τροφοδότησης με επάρκεια ποιοτικού και   πόσιμου νερού τους  δημότες της Κίρρας αλλά και γενικότερα όλου του Δήμου Δελφών μας απασχόλησε επανειλημμένα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στις ανακοινώσεις της παράταξής μας,  
     Σήμερα, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες και την καθημερινή έκφραση της αγανάκτησης και της δυσαρέσκειας των κατοίκων της Κίρρας η  δημοτική Αρχή τρέχει και δε φτάνει,   να πράξει το αυτονόητο, να επισκευάσει δηλαδή τις βλάβες του  δικτύου  ύδρευσης , που έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους όλα τα χρόνια !!!
Το συνειδητό ψέμα και η προσπάθεια παραπλάνησης του κοινού, ακόμα και με επίσημο δελτίο Τύπου του Δήμου για τα αίτια της βλάβης  είναι  πρωτοφανές.!!!
      Δυστυχώς προτεραιότητα για τη δημοτική Αρχή  έχουν οι ιδεοληψίες της, το πλεόνασμα της προπαγάνδας, οι πολιτικοί τακτισμοί .                                                                                                      
     Προσπαθούν πίσω από τη συνειδητή παραπληροφόρηση, να κρύψουν την απόλυτη αδιαφορία τους ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ , να μεριμνήσουν για την απαραίτητη συντήρηση του εξοπλισμού  και την αποκατάσταση των βλαβών σε μηχανήματα , δίκτυο, και ποιότητα νερού .
Ως εδώ και μη παρέκει !!! Πρέπει να απολογηθούν και ενώπιον της δικαιοσύνης για το που πάνε τα χρήματα που πληρώνουν οι πολίτες για να έχουν πόσιμο νερό αλλά δεν έχουν !!!

Γ. ΔΡΑΚΑΚΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
Απολλώνειο Φώς – Καθαρή Λύση


ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών