Τέλος εποχής για τον «ΔΟΛ» - Έκλεισαν οι εφημερίδες - Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» (φωτό)

 Τέλος εποχής για τον «ΔΟΛ» - Έκλεισαν οι εφημερίδες - Κατέβηκαν οι ιστοσελίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα» (φωτό)
Οι ιστοσελίδες των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», κατέβηκαν, ένα μήνυμα κάνει την εμφάνισή του, σε όσους προσπαθούν να τις επισκεφτούν το οποίο παραπέμπει στην μελλοντική τους αναδιάρθρωση και οι εφημερίδες από σήμερα σταμάτησαν να εκδίδονται.

Στις σελίδες των site δημοσιοποιήθηκαν μηνύματα που αναφέρονται στη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό. Η νέα ιδιοκτησία, ο όμιλος Μαρινάκη, επέλεξε να σταματήσει την έκδοση των εφημερίδων και των site προκειμένου να αναδιοργανωθούν εκ βάθρων, πριν επαναλειτουργήσουν  υπό νέο οικονομικό μοντέλο, όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ομίλου.

Στην ιστοσελίδα tovima.gr, αναγράφεται το εξής μήνυμα:

Τελευταίο φύλλο σήμερα για «ΤΑ ΝΕΑ»
Σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα», ενώ την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα».
Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αναμένεται να υπογράψουν σήμερα τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, των δύο μηνών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε.
Από σήμερα μάλιστα κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.
Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Επιπλέον, έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

 http://www.pronews.gr
 10/08/2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών