“Βρέχει” ταβάνια σε στοές της ΕΛΜΙΝ!

 
Δεν είναι μία, ούτε δύο αλλά τρείς οι περίπτωσεις!

 - Το τελευταίο περιστατικό την Τετάρτη το βράδυ
-Τη Δευτέρα η συνάντηση Σωματείου - Τζίντζιου
-Θέλει τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας, τονίζει κεντρικό στέλεχος της εταιρίας
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τη χτεσινή μας δημοσίευση σχετικά με το ατύχημα σε στοά της ΕΛΜΙΝ και ήρθαν στο φως ακόμη δυο πανομοιότυπα περιστατικά που συνέβησαν το πρώτο πριν από περίπου ένα μήνα και το δεύτερο την Τετάρτη το βράδυ  στη στοά «Μαντρί Κλεισούρα»

Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, «βούλιαξαν οι στοές», έκφραση που χρησιμοποιούν οι μεταλλωρύχοι,   με αποτέλεσμα να καταπέσουν πάνω στα ειδικά μηχανήματα και ευτυχώς να μην τραυματιστεί κανένας σοβαρά.

Ειδικά, στο ατύχημα της περασμένης Τετάρτης εργαζόμενος καταγόμενος από τη Δημοτική Ενότητα Γραβιάς προσπαθούσε σε ξεσκάρωτη στοά να τοποθετήσει ρομπόλ με αποτέλεσμα να ξεκολλήσει από την οροφή ολόκληρος βράχος και να πέσει  πάνω στο μηχάνημα που χειριζόταν ο εργαζόμενος χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί.

Επικοινωνώντας , για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, με κεντρικά στελέχη της εταιρίας μας είπαν πιο ξεκάθαρα από όλες τις φορές ότι  το γενικότερο σύστημα συνεχίζει να δουλεύει σύμφωνα με την φιλοσοφία Πολυχρονόπουλου και ότι οι όποιες αλλαγές σε αυτές τις μεγάλες εταιρίες δεν μπορούν να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη αλλά ότι θέλουν τουλάχιστον ένα εξάμηνο, μέχρι τέλος του έτους, για να αρχίζει να εφαρμόζεται το νέο πλάνο. 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ήδη εκπρόσωποι του σωματείου κατέθεσαν γραπτό αίτημα προκειμένου να συναντήσουν τη Δευτέρα το νέο διευθυντή κ. Τζίντζιο και να του θέσουν το βασικό τους αίτημα που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια στην εργασία.
orafok.gr



Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών