Παλαίμαχοι εναντίον κρατουμένων σε έναν... διαφορετικό αγώνα μπάσκετ στην Άμφισσα

 Φωτογραφίες: Παλαίμαχοι εναντίον κρατουμένων σε έναν... διαφορετικό αγώνα μπάσκετ στην Άμφισσα
Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Μάκαρου Άμφισσας αντιμετώπισαν τρόφιμους των φυλακών Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ  έγινε τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Φυλακών Άμφισσας, μεταξύ παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Μάκαρου Άμφισσας και τροφίμων του Καταστήματος.


Ήταν μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, με την ομάδα του Μάκαρου να περνά μηνύματα αλληλεγγύης και σεβασμού της  διαφορετικότητας και τους υπαλλήλους και τρόφιμους του καταστήματος να ανταποκρίνονται θετικά στο άνοιγμα με την κοινωνία και τους ανθρώπους της και να χαίρονται τον αθλητικό αγώνα.

Η δράση  έγινε ύστερα από πρόσκληση των υπεύθυνων του Σωφρονιστικού Καταστήματος Άμφισσας -κατόπιν εγκρίσεως του υπουργείου Δικαιοσύνης- και την οποία η ομάδα του Μάκαρου αποδέχτηκε αμέσως.

Το αθλητικό γεγονός τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δελφών κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος (αγωνίστηκε κιόλας), καθώς και ο αντιδήμαρχος Δελφών κ. Άρης Αγγελόπουλος.

Η φιλοξενία των ανθρώπων του Σωφρονιστικού Καταστήματος ήταν πραγματικά θερμή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου.



09/08/2017
 http://www.protothema.gr/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών