Π. Καμμένος: «Οι απόψεις Βούτση είναι προσωπικές - Ο Βούτσης δεν είναι στην κυβέρνηση - Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση»

 Π. Καμμένος: «Οι απόψεις Βούτση είναι προσωπικές - Ο Βούτσης δεν είναι στην κυβέρνηση - Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση»
Προσωπικές απόψεις του προέδρου της Βουλής χαρακτήρισε τα όσα είπε ο Νίκος Βούτσης χθες, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Μάλιστα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε πως είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του,  αλλά αυτές δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση, πολλώ δε μάλλον που ο Ν.Βούτσης δεν είναι μέλος της κυβέρνησης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και εξηγώντας γιατί αντέδρασε έντονα χθες. «Τέτοιου είδους δηλώσεις αφορούν τον καθένα και τα πιστεύω του, όταν, όμως, γίνονται από τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ανάγκη μια απάντησης από εμάς τους ΑΝΕΛ που μετέχουμε στην κυβέρνηση», είπε.
Όπως είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας αλλά η Ελλάδα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος».
Ξεκαθάρισε μάλιστα ρίχνοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους πως «εκεί όπου έχουμε διαφωνία το συζητάμε και όπου μένει η διαφωνία δεν προχωρούμε μαζί. Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης, τόνισε χαρακτηριστικά, συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις δικές μας κόκκινες γραμμές, σε αυτά τα θέματα έχουμε τις απόψεις μας διαφωνούμε πολλές φορές».
Πρόσθεσε δε πως «φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό».
Χαρακτηριστικό της στάσης πίστης του υπουργού Άμυνας στον Αλέξη Τσίπρα ήταν και η αντίδρασή του στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη όταν και απάντησε αρχικά ότι «για να καταλάβει τον Βαρουφάκη κάποιος θέλει μεταφραστή» και ότι η κυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 δεν πλήγωσε την χώρα «γιατί εκεί κατάλαβαν οι δανειστές ότι η Ελλάδα δεν θα είναι έρμαιο των αποφάσεων, δεν θα έχουν έναν πρωθυπουργό που θα τους προσφέρει περισσότερα από όσα ζητούν».
Για τους σημαιοφόρους: Στο θέμα που προέκυψε με την κλήρωση των σημαιοφόρων ο κ. Καμμένος ανέφερε πως έχουν να κάνουν με το δημοτικό, δεν είναι ταμπού στο δημοτικό, όλοι έχουν το δικαίωμα να κρατούν τη σημαία, τονίζοντας μάλιστα: "Βεβαίως και δεν διαφωνώ. Το δικαίωμα ενός παιδιού να παρελάσει πρώτο και όχι στην τελευταία σειρά δεν πρέπει να το στερούμε και αυτό δεν είναι θέμα στο οποίο πρέπει να κάνουμε αντιπολίτευση".

 10/08/2017 - 10:51
http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών