Απάντηση της κας Γ. Καπαρέλη-Χαρίτου στην Γ. Μαντά

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ- «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  


Αντιλαμβάνομαι την  έκδηλη αγωνία και την ανησυχία σας κα Πρόεδρε-και σας συμμερίζομαι μέχρι ένα σημείο-για την απογοητευτική εικόνα που έχει περιέλθει η Τοπική Κοινότητα Κίρρας , παρά τις όποιες προσπάθειες του Τοπικού συμβουλίου και ειδικά των συμβούλων της.


  Είναι προφανές ότι δεν ευθύνομαι ως Δημοτική Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης , ούτε λόγω κάποιων απουσιών μου από το Τοπικό συμβούλιο
( άλλωστε είμαι Δημοτική Σύμβουλος και όχι Τοπική και εκφράζω τις απόψεις μου για τα θέματα και ειδικά για τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας στο Δημοτικό Συμβούλιο), ούτε λόγω  της καταψήφισης του Τεχνικού προγράμματος της Δημοτικής αρχής
( που εκφράζει το σχεδιασμό και τις προτεραιότητές της και όχι της δικής μου παράταξης) , κάτι που ως  αυτοδιοικητική, εσείς, θα έπρεπε να  γνωρίζετε.
   Αναζητήστε τις ευθύνες σε  αυτούς που διοικούν – την παράταξή σας- και που εδώ και τρία χρόνια έχουν απαξιώσει τόσο εσάς όσο και τους Πολίτες της Κίρρας με την παντελή απουσία έργων και την με την αδυναμία- εμφανή πλέον σε όλους τους συμπολίτες μας – να υλοποιήσουν ακόμη κι αυτά που βρήκαν από τους προηγούμενους ( Αποχέτευση, επέκταση σχεδίου, χωροταξικός σχεδιασμός ).
   Να γνωρίζετε ότι έχετε κι εσείς μερίδιο ως Πρόεδρος για την « αδύναμη φωνή σας» και τη μη δυναμική διεκδίκηση των θεμάτων της πόλης μας.
   Η σημαντική συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και των εκπροσώπων της στην αποκατάσταση δημοτικών αδυναμιών επίσης είναι εμφανής .Ανταποκρίνεται στα δίκαια αιτήματα δημοτών , τοπικών συμβούλων και όχι μόνο και άμεσα , εκτός της εξασφάλισης της  χρηματοδότησης  για την ανάδειξη του κτιρίου  « κληροδότημα Γεωργίου Μακεδώνα» στην Κίρρα,  επενέβη και στην  αποκατάσταση της δικής σας καταστροφικής παρέμβασης πέρυσι  στις παραλίες της Κίρρας (Βραχάκια) , όπως προκύπτει  από την ανάρτηση εγγράφων της.
  Με «ξένο πορτοφόλι» , όμως, να αντιληφθείτε τραπέζι δεν στρώνεται, αφού η καταλυτική συνδρομή για τα αναπτυξιακή υλοποίηση και ωριμότητα των έργων ,  κατέχει πάντα  η εξασφάλιση της χρηματοδότησης. 
 Άλλωστε, ο Δήμος Δελφών στην παρούσα φάση του με τη θέση που κατέχει η Δημοτική Ενότητα Ιτέας σε εισπρακτικότητα εσόδων για το συνολικό προϋπολογισμό του , δεν συμπεριέλαβε έργα σοβαρού προϋπολογισμού και αναπτυξιακής προοπτικής στο Τεχνικό πρόγραμμά του.
 Προς άλλη κατεύθυνση επομένως να κατευθύνονται τα αυτοδιοικητικά βέλη, αφού εσείς Διοικείτε και η καθημερινότητα σας προσπερνά και δυστυχώς δεν ωραιοποιείται.
Γεωργία Καπαρέλη-Χαρίτου
Δημοτική Σύμβουλος Δ.Δελφών


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών