Με την παρουσία αθλητών, παραγόντων, φιλάθλων αλλά και επισήμων ο αγιασμός του Μάκαρου

 
 "Στόχος ο πρωταθλητισμός" τόνισε ο πρόεδρος κ Πρασσάς

-          Με ευχές για υγεία , προαγωγή του αθλητικού πνεύματος αλλά και δημιουργική πορεία ξεκίνησε σήμερα τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Μάκαρος  πραγματοποιώντας τον καθιερωμένο αγιασμό.
-           
-          Το παρών  στο κλειστό «Χριστολιάς Καμπεράκης» έδωσε πλήθος αθλητών , φιλάθλων αλλά και επισήμων με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Νίκο Πρασσά να οριοθετεί τους φετινούς στόχους της ομάδας.
«Η ομάδα της Άμφισσας είναι «καταδικασμένη» κάθε χρόνο να κάνει πρωταθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό ο φετινός μας στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρ η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία» θα πει χαρακτηριστικά.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος αφού αρχικά ευχήθηκε καλή πορεία στην ομάδα στη συνέχεια σημείωσε ότι «ο Δήμος Δελφών κύρια  ηθικά αλλά και όπου μπορεί υλικά θα είναι στο πλευρό της ομάδας προκειμένου να πιάσει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο»
Επιπλέον, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους παίχτες με καταγωγή πέρα από την Άμφισσα τους προέτρεψε να γνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές της περιοχής αλλά και τη φιλοξενία των κατοίκων .»Η Άμφισσα είναι φιλόξενη πόλη και αυτό θα το διαπιστώσετε στην πορεία. Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλό πρωτάθλημα», θα πει


Το λόγο στη συνέχεια  πήρε ο πρόεδρος του Αστέρα Ιτέας και χρηματοδότης του Μάκαρου  κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος αφού αρχικά  ευχήθηκε ότι καλύτερο στην ομάδα και σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο  αποκλειστικός  οικονομικός χορηγός  των μετακινήσεων της ομάδας.
«Θα τιμήσω αυτό που σας υποσχέθηκα. Όμως δεν θα είμαι παρών μόνο στις μετακινήσεις της ομάδας αλλά και όπου αλλού χρειαστεί προκειμένου η ομάδα της Άμφισσας να πιάσει τους αγωνιστικούς της στόχους .Για παράδειγμα ,  μόλις με πληροφόρησαν ότι στην αίθουσα δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα γιατί κάποιοι …φρόντισαν να κόψουν το κεντρικό καλώδιο παροχής. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να φροντίσουμε να υπάρξει  ένας επιπλέον φύλακας ώστε να αποτρέπει αυτού τους είδους τις ζημιές» πρότεινε ο κ.Μανταβούλος  για να απαντήσει . μετά από ερώτηση και δια μέσω  της εφημερίδας μας, ο Δήμαρχος λέγοντας ότι ευχαρίστως δέχεται την προσφορά και ότι είναι διαθέσιμος να καθίσουν να το συζητήσουν, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο οριστικά την  λεγόμενη «αντιπαράθεση της αφίσας»
-          Επιπλέον, ο κ. Μαντούβαλος χαρακτήρισε «Καραγκιόζηδες» όσους φιλάθλους της Άμφισσας και της Ιτέας προσπαθούν να διασπείρουν διχαστικό και  τοπικιστικό κλίμα μεταξύ των δύο πόλεων με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας στον Αστέρα.
-          .»Είναι καραγκιοζιλίκια κάποιοι να προσπαθούν να χωρίσουν τις δύο πόλεις επειδή εγώ είμαι πρόεδρος στον Αστέρα. Πρέπει επιτέλους αυτοί οι καραγκιόζηδες να κατανοήσουν ότι αυτοί οι διαχωρισμοί είναι πέρα για πέρα ψεύτικοι και καταστροφικοί. Πρέπει κανείς να είναι ανάπηρος στο μυαλό και κακός στην ψυχή  για να υποστηρίζει ότι πρέπει σε τοπικό επίπεδο να μαλώνουν  αντί να συνεργάζονται τα αθλητικά σωματεία.»θα πει χαρακτηριστικά ο κ. Μαντούβαλος για να εισπράξει το καθολικό χειροκρότημα όσων βρισκόταν στην αίθουσα

Από την πλευρά του ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δρόσος Παρασκευάς αρχικά θα ευχηθεί καλή πορεία με υγεία σε όλους τους αθλητές και παράγοντες της ομάδας και στη συνέχεια θα δηλώσει παρών σε οτιδήποτε του ζητηθεί από το σύλλογο
«Θα είμαι εδώ, μαζί σας ,για να προωθώ τα αιτήματά σας εκεί που πρέπει. Να ξέρετε ότι θα αγωνιστώ ώστε να σταματήσει ο πακτωλός χρημάτων να κατευθύνεται σε Ανώνυμες Εταιρίες και να κατευθύνεται στα ερασιτεχνικά σωματεία που παράγουν την έννοια του υγιούς αθλητισμού»

Από την πλευρά του  ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπούλιας στην σύντομη παρέμβασή του επανέλαβε ότι στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός και ευχήθηκε σε όλους ότι καλύτερο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Κ. Χαλιορής και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Άμφισσας κ. Νίκος Βενετσάνης

 http://www.orafok.gr/
 Ημερομηνία δημοσίευσης:21/08/2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών