Δ.Λαμιέων: Ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας με ΜΑΤ -Συλλήψεις εργαζομένων (φωτο+βίντεο)

 
Την ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο, του δήμου Λαμιέων, εγκρίνοντας την παράδοση σε εργολάβο των σκουπιδιών έναντι τεράστιας αμοιβής.

Νωρίτερα σε συλλήψεις δύο εργαζομένων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Λαμιέων για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση του τομέα της καθαριότητας, προχώρησε η ισχυρή αστυνομική δύναμη έχει συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.
Οι εργαζόμενοι όπως και οι δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τις 12.30 περίπου το μεσημέρι, λίγη ώρα πριν την συνέχιση του «καυτού» Δ.Σ, όπου είχε προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι, όπου και τελικά εγκρίθηκε η απόφαση της δημοτικής αρχής για ανάθεση της αποκομιδής των απορριμάτων σε ιδιώτη.
Υπενθυμίζουμε ότι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διεκόπη χτες, όταν η δημοτική αρχή κάλεσε την αστυνομία! Ο δήμος εμμένει στην απόφαση του, να φέρει εργολάβο στην καθαριότητα, παρότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, «μπλόκαρε» στις σχετικές αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων, να αναθέσει την αποκομιδή των απορριμμάτων σε ιδιώτη, για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών.
mat1_lamia_dimarxeio_aftodioikisi

Οι συμβασιούχοι καθαριότητας του δήμου, οι οποίοι έχουν απολυθεί με απόφαση του δημάρχου, μπλόκαραν χτες την διαδικασία της ψήφισης για 2η φορά της απόφασης και σήμερα βρέθηκαν έξω από το κτίριο του δημαρχείου και μάλιστα ανάρτησαν φωτογραφίες με τα ΜΑΤ στην σελίδα τους στο facebook.

25/08/2017
http://www.aftodioikisi.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών