Επιδότηση ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές

 Επιδότηση ίντερνετ σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές
Τη μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές ανακοίνωσαν πριν λίγο οι συναρμόδιοι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής και Παιδείας…  

Την μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, που θα εγγραφούν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.
"Το αύριο στο σήμερα" φιλοδοξεί να φέρει η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές, καθώς εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη Τύπου.
Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Το διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες τόνισε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, καθώς ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.


 25/08/2017 - 10:27
 http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών