Π. ΤΑΓΚΑΛΗΣ : Επιστροφή δικαιώματος βοσκής-2 7.8.17


 Κα Πιλάλα, στην απάντησή σας σε δημοσίευμά μου για το θέμα της 'επιστροφής χρημάτων στους κτηνοτρόφους για το δικαίωμα βοσκής του έτους 2016, που ο Δήμος λανθασμένα εισέπραξε αντί της Περιφέρειας', αναφέρετε επ' ακριβώς:

'Η όλη διαδικασία ακολούθησε τα προβλεπόμενα (έως εκείνη τη στιγμή) της κείμενης νομοθεσίας.' παραθέτοντας εκατοντάδες Νόμους προς εντυπωσιασμό των αδαών...
Δεν θα αντιπαραθέσω επιχειρήματα, παρά μόνο το έγγραφο που σας απευθύνει η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Δελφών, το οποίο δυστυχώς αγνοείτε (;) τόσο εσείς (αν και θεματική αντιδήμαρχος)  όσο και η κατά τόπον αντιδήμαρχος κα Ανδρεοπούλου και το οποίο αναφέρει ξεκάθαρα, ότι
'Με το υπ' αρ. (1) σχετικό η κα .... ζητά την επιστροφή των καταβληθέντων ποσών από μέρους της ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων ή τον συμψηφισμό τους με την οφειλή της στην Π.Ε.Φωκίδας και η οποία έχει προκύψει από τη λανθασμένη βεβαίωση από μέρους της Δ.Ε. Καλλιέων.'  (του δικαιώματος βοσκής προς τους κτηνοτρόφους!)
H μικροπολιτική, ο λαϊκισμός και η δημιουργία εντυπώσεων είναι μακρυά από την παράταξή μας κα Πιλάλα, ενώ αντιθέτως 'η τεχνική της παραπλάνησης'  είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της δικής σας κακοδιοίκησης και την οποία για μια ακόμη φορά μας αποδεικνύετε.
 ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ – «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

07.8.17
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών