Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Νέα «καυτά» στοιχεία δείχνουν... ραντεβού θανάτου για τον Βέλγο «τουρίστα»


http://newsone.gr/img/articles/594a072a0e2fe.jpg
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία του Βέλγου «τουρίστα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που έφθασαν στον Νέο Κόσμο κοίταξαν το ένα από τα δυο κινητά που είχε στην κατοχή του ο 54χρονος Βέλγος τουρίστας, πριν αυτό κλείσει λόγω μπαταρίας.

Οι αστυνομικοί είδαν πως το θύμα είχε πληκτρολογήσει την διεύθυνση του μικρού αλσυλλίου στις εργατικές κατοικίες του Ν. Κόσμου, προκειμένου να κατευθυνθεί εκεί από το Σύνταγμα, όπου και διέμενε σε ξενοδοχείο της οδού Καραγιώργη Σερβίας.
Πάντως, μέχρι στιγμής, οι Βέλγοι δεν έχουν αποστείλει κάποια απάντηση στο αίτημα της Ασφάλειας Αττικής για επιπλέον στοιχεία, όσον αφορά στο Βέλγο με το ιταλικό όνομα και την μόνιμη κατοικία στην Ίμπιζα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στους ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει.
Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες για την ανθρωποκτονία εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών οργανωμένων εγκληματικών ομάδων, χωρίς να αφήνουν έξω από το κάδρο των ερευνών, τον "κόσμο της σιωπής" δηλαδή τις σκοτεινές διαδρομές Μυστικών Υπηρεσιών, όπως βέβαια και την τζιχαντιστική τρομοκρατία.
Το χρονικό
H περίπτωση του 54χρονου Βέλγου με το ιταλικό όνομα και μόνιμη κατοικία στην Ισπανία είναι άκρως περίεργη, καθώς ο ίδιος έφθασε στην χώρα μας ως τουρίστας στις 10 Ιουνίου και κατέλυσε σε ξενοδοχείου του Συντάγματος και συγκεκριμένα της οδού Καραγιώργη Σερβίας.
Μάλιστα, πλήρωνε ανά δυο ημέρες την διαμονή του, ενώ στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου είχε αφήσει ανοιχτή την ημερομηνία αποχώρησής του.
Το πτώμα του βρέθηκε σε ένα παγκάκι στην περιοχή του Ν. Κόσμου στις εργατικές κατοικίες, το βράδυ της Παρασκευής (16.06.2017). Αρχικά, αστυνομικοί και ιατροδικαστής πίστεψαν πως ίσως πρόκειται για παθολογικά αίτια, καθώς ο 54χρονος έφερε σημάδι στο μέτωπο από πτώση, ενώ το πρόσωπο του ήταν γεμάτο αίματα.
Μόλις την Δευτέρα, και όταν πια ο ιατροδικαστής πραγματοποίησε νεκροτομή στο πτώμα του άτυχου άνδρα, διαπίστωσε πως φέρει τυφλό τραύμα από πυροβόλο όπλο, πίσω από το δεξί αυτί και μάλιστα σχεδόν εξ επαφής. Δηλαδή εκτέλεση και μάλιστα από πίσω, προκειμένου να αιφνιδιαστεί το θύμα και να μην προλάβει να αντιδράσει.
Η βολίδα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του 54χρονου προήλθε από πιστόλι των 32 χιλιοστών. Ένα διαμέτρημα που θεωρείται σχετικά παλιό, πλην όμως ακόμα και σήμερα αποτελεί το αγαπημένο όπλο των μυστικών πρακτόρων.
Η Ασφάλεια Αττικής που έχει αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση του περίεργου εγκλήματος, έχει στείλει σήμα με αποτυπώματα και φωτοτυπία τα έγγραφα του 54χρονου στην Ιντερπόλ και περιμένει απάντηση για το εάν έχει απασχολήσει τις Αρχές γενικώς, και κυρίως ποια ήταν η ασχολία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια πρώτη ενημέρωση αναφέρει πως δεν υπάρχουν διωκτικά έγγραφα σε βάρος του. Όμως, πλήρη ενημέρωση αναμένουμε τις επόμενες ημέρες

- See more at: http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών