Πλήρης ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του συστήματος, πλήρης ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ της χώρας! Ξεφτίλισε τους πολιτικούς ο Κ. Βελόπουλος... (ΒΙΝΤΕΟ)


Μιλάει αληθινά και ο ελληνικό λαός τον ακούει προσεκτικά γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται να απογοητευτεί.
Ο λόγος για τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής, 12 Μαΐου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Γιάννη Παπαγιάννη, “Kontra news”, στο κανάλι Kontra.


«Ο πρωθυπουργός είναι άσχετος», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, σχολιάζοντας το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο για την εύρεση επενδύσεων. «Είμαι υπέρ των επενδύσεων. Αλλά ο πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει ότι αν γίνει ο ‘δρόμος του μεταξιού’ όπως τον οραματίζονται οι Κινέζοι, η Ελλάδα απομονώνεται από τον οδικό και σιδηροδρομικό άξονα, από την Κίνα μέχρι την Ευρώπη.
Το όραμα της Κίνας συγκρούεται με το όραμα της Ελλάδας, δεν ταυτίζονται. Πρέπει να καταλάβουμε εδώ στην Ελλάδα τι θέλουν οι Κινέζοι. Ζητάνε συναρμολόγηση ημιτελών προσόντων στην Ελλάδα για να παίρνουν ευρωπαϊκή πιστοποίηση, δηλαδή όλα τα ‘μαϊμού‘ προϊόντα να φαίνονται ως προϊόντα ευρωπαϊκής ένωσης.
Δεύτερον, θέλουν το λιμάνι της Πάτρας, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης, για να έρχονται τα πλοία με τα ‘μαϊμού’. Εμείς δεν κερδίζουμε κάτι συγκεκριμένο όμως. Η λύση θα ήταν να μας δίνουν ένα ποσοστό επί των κερδών».
Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις στην Τουρκία και τη σχέση της γείτονος με την Ελλάδα.
«Δεν πιστεύω ότι η Τουρκία θα πάει σε θερμό επεισόδιο. Ο τουρισμός της είναι το 35% του ΑΕΠ της. Αν γίνει τώρα κάτι, θα καταρρεύσει ολοσχερώς. Και ήδη έχει τέσσερα μέτωπα. Με Αρμενία, με Συρία, με Βόρειο Ιράκ και με Κύπρο. Δεν μπορεί να ανοίξει και πέμπτο μέτωπο. Το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι εμείς».

 Δημοσιεύθηκε : 14 Μάιος 2017
 http://www.voicenews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών