Νέα τραγωδία: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα και δύο τραυματίες από τη φωτιά στους Άγιους Θεόδωρους

 
ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
 Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.  Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίσθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ, σε χαράδρα, στους Αγίους Θεοδώρους και εξετάζεται αν πρόκειται για την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε δηλωθεί νωρίτερα αγνοουμένη από τους συγγενείς της:

Η  γυναίκα είχε εγκαταλείψει το σπίτι της όταν κυκλώθηκε από τις φλόγες.
Ωστόσο, η σορός που εντοπίσθηκε είναι σε τέτοιο βαθμό απανθρακωμένη που δεν επιβεβαιώνεται επισήμως έως αυτή την ώρα ούτε αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο της Κορίνθου με εγκαύματα από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Πανόραμα των Αγίων Θεοδώρων..
Η φωτιά μπορεί να βρίσκεται σε ύφεση βρίσκεται πλέον στην δασική έκταση στην περιοχή Πανόραμα τα ερωτήματα όμως παραμένουν για το αν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη έφτασαν έγκαιρα στην περιοχή. .
Αυτό γιατί υπήρξαν μαρτυρίες ότι η επέμβαση των πυροσβεστικών αεροσκαφών δεν έγινε έγκαιρα, αλλά αυτά εφτασαν στην περιοχή με καθυστέρηση.
Αργά το απόγευμα δεν υπήρχαν παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.
Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης που δηλώθηκε νωρίτερα ως αγνοούμενη από τους συγγενείς της, ενώ άλλοι δύο ηλικιωμένοι μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου με εγκαύματα.
Η πυρκαγιά έφτασε μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκαλώντας σοβαρότατες ζημιές σε κάποια από αυτά, όμως πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.
Στην περιοχή παραμένουν 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα συνεπικουρούμενα απο 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.








20:31
14/05/2017
 http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών