ΕΞΑΛΛΟΣ με τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που τον ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ, ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΤΥΠΑ την ΕΛΛΑΔΑ...


To ρωσικό πρακτορείο TASS παρουσίασε τις off the record συζητήσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με το πρακτορείο η Άγκυρα επιθυμεί διακαώς και εμπράκτως την αγορά των οπλικών συστημάτων από τη Ρωσία.

«Η αγορά όπλων από τη Ρωσία αποτελεί το τελευταίο -και σημαντικότατο- σκέλος της διμερούς συνεργασίας που συμφώνησαν οι δύο πρόεδροι», ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.
Ο αναπληρωτής επικεφαλής της εταιρείας Rosoboronexport, Βλαντιμίρ Γκοντσάροφ, επιβεβαίωσε στο πρακτορείο TASS, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συνεργασία με αντίστοιχες τουρκικές, προκειμένου να προχωρήσει το μεγάλο πρότζεκτ.
«Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για μία ευρεία γκάμα οπλικών συστημάτων και ειδικότερα για τα εναέρια αμυντικά συστήματα που παράγει η Ρωσία. Επίσης, συζητήσαμε για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον, με όπλα τελευταία τεχνολογίας», τόνισε ο Γκοντσάροφ.
Το πρακτορείο TASS αναφέρει ότι επικρατεί μεγάλος αναβρασμός επισκέψεων και επαφών μεταξύ επιτελών και κυβερνητικών στελεχών των δύο χωρών, με αντικείμενο την πώληση οπλικών συστημάτων στην Τουρκία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου κος Πέσκωφ επιβεβαίωσε τις συζητήσεις.
«Το θέμα συζητήθηκε,όπως και άλλα ζητήματα, που αφορούν την στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία» δήλωσε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι «η συζήτηση στο τομέα της στρατιωτικο-τεχνικής συνεργασίας έγινε σε θετικό κλίμα».

 Δημοσιεύθηκε : 04 Μάιος 2017
 http://www.voicenews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών