Λουκας Γεωργιαδης : ΜΕΡΙΚΕΣ... ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 η εικόνα προφίλ του Λουκας Γεωργιαδης
 Η Εργατική Πρωτομαγιά πρέπει να μας θυμίζει πώς κάποτε σε αυτήν εδώ τη χώρα έκλειναν οι δρόμοι για να δοθούν αυξήσεις 10% και... ξαναέκλειναν όταν η τελική αύξηση ήταν 5%! Η Εργατική Πρωτομαγιά πρέπει να μας θυμίζει ότι ειδικά στην Ελλάδα συνοδεύτηκε από το ψευτοκομμουνιστικό αφήγημα των "συλλογικών αγώνων" που τελικώς κατέληγε στο βόλεμα μιας παρασιτικής κατηγορίας
συνδικαλιστών, δημοσίων υπαλλήλων και δημοσιογράφων που ήταν πελάτες ενός άθλιου πελατειακού συστήματος με όλα τα χαρακτηριστικά του μετα-κομμουνιστικού εκτρώματος.
Λαμβάνοντας υπόψιν τη διεθνή εμπειρία, η Εργατική Πρωτομαγιά δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μια απλή... υπενθύμιση ότι για να ονομαστείς εργαζόμενος πρέπει να προϋπάρχουν η επιχειρηματικότητα και η επένδυση. Όσο πιο μεγάλη είναι η επένδυση και όσο πιο σοβαρή η επιχειρηματικότητα, τόσο καλύτερη είναι η θέση του εργαζόμενου. Και όσο καλύτερη είναι η θέση της οικονομίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το περιθώριο της αμοιβής με βάση τα μεγέθη του ΑΕΠ, της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας.
Ένα Κράτος για να υπάρχει, πρέπει να έχει επιχειρηματικότητα και επενδύσεις που φέρνουν θέσεις εργασίας και έσοδα για να συντηρηθεί. Σε ένα κομμουνιστικό κράτος βεβαίως αυτό δεν μπορεί να ισχύει, καθώς τα εργασιακά δικαιώματα δεν υπάρχουν και όλοι είναι... δημόσιοι υπάλληλοι υπηρετώντας την... υπέρτατη αριστερή ιδεολογία. Με μια φέτα ψωμί και πέντε ελιές! Και πάνω απ΄ όλα με... αξιοπρέπεια! Λοιπόν, η θέση εργασίας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες εξαρτάται από τη συνέπεια, την εργατικότητα, την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια, την αποτελεσματικότητα, τη σεμνότητα και γενικά τον χαρακτήρα του καθενός εξ΄ ημών.
Τα κομμουνιστικά αφηγήματα τα οποία ζήλεψαν ακόμη και δεξιές κυβερνήσεις περισσότερο έβλαψαν παρά ωφέλησαν τους εργαζόμενους στη χώρα μας. Η Εργατική Πρωτομαγιά στη χώρα μας είναι μια καλή ευκαιρία εσωτερικής αναζήτησης για να σκεφτούμε ότι τα παράσιτα που επιζητούσαν το βόλεμα "πούλησαν" με όρους μάρκετινγκ ένα χρεοκοπημένο κομμουνιστικό αφήγημα...
Η Ελλάδα είναι η χώρα που καταδικάστηκε από τις πρακτικές των εργατοπατέρων και των πολιτικών προστατών τους. Χάνουμε στο κεφάλαιο επιχειρηματικότητα και υφιστάμεθα συντριπτική ήττα στο μέτωπο της εργασίας. Όσο κάποιοι σκέφτονται κομμουνιστικά, φασιστικά και ανισόρροπα, η θέση του εργαζόμενου θα διολισθαίνει στην περιοχή του εξευτελισμού της ανθρώπινης φύσης...
Κάποιοι έχουν το θράσος να ομιλούν για... νεοφιλελεύθερες πρακτικές στο μέτωπο της εργασίας αγνοώντας ότι η υιοθέτηση των ανεδαφικών αριστερών απόψεων οδήγησαν σε διάβρωση της επιχειρηματικότητας και εν τέλει στην επιδείνωση των όρων εργασίας για τους εργαζόμενους.
Τώρα, λαμβάνονται ακραία μέτρα προσαρμογής γιατί τα πάντα τα ξεκινήσαμε λανθασμένα. Κάναμε τα κουμάντα μας με την... αριστερή υπόθεση εργασίας ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη... δύση ή δύει στην ανατολή! Το κομμουνιστικό αφήγημα και τα εγκλήματα στην οικονομική πολιτική ευθύνονται γαι τα χάλια της χώρας. Και αν αυτό δεν σας πείθει, δείτε την αντίστοιχη κατάσταση στις προηγμένες χώρες του πλανήτη.
ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΣΕ
Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ... ΙΕΡΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ... ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ... ΑΚΡΑ ΕΙΝΑΙ!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Λουκας Γεωργιαδης
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών