«Τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών»

 
Το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε απάντηση-σχόλιο στη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης με αιχμή την αξιολόγηση και τη πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής.
«Όσες εξεταστικές και να κάνει ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύψει ότι τα πρωτογενή πλεονάσματα τροφοδοτήθηκαν κυρίως από την αφαίμαξη εργαζομένων και εργοδοτών.
Όσα εγκαίνια έργων που πολέμησε και να κάνει δε μπορεί να αναστήσει την ελπίδα που στέρησε από τον Ελληνικό λαό. Όσες αριστερές κορώνες κι αν εκστομίσει δεν θα πάψει να επιβεβαιώνει
καθημερινά ότι έδωσε τα πάντα στους δανειστές για να μείνει στην εξουσία», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα μείνει στην Ιστορία για τις συστηματικά λάθος επιλογές με τις ευλογίες των δανειστών.
Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι κανένας πολίτης δεν ενδιαφέρεται για τη μακροβιότητα της Κυβέρνησης εκτός από τους 153 Βουλευτές της και μερικές χιλιάδες μετακλητούς υπαλλήλους και αναφέρει πως οι πολίτες θέλουν βελτίωση στη ζωή τους, ελπίδα και προοπτική ότι ακριβώς δε μπορεί να τους δώσει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. «Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο», καταλήγει.



23:42
12/04/2017
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών