Αντίδοτο στην κρίση οι «Σύζυγοι Προς Ενοικίαση» ...

 
Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2014 με στόχο να δώσει λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζει κυρίως ο γυναικείος πληθυσμός...

με τις αποκαλούμενες "ανδρικές δουλειές", όπως κουβάλημα επίπλων, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Από τότε μέχρι και σήμερα, το δίκτυο επαγγελματιών "Σύζυγοι Προς Ενοικίαση" εξυπηρέτησε πελάτες κυρίως σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όμως, πλέον, πέρασε σε μια περίοδο σχετικής ύφεσης, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που το έπληξε, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το πρώτο μέλος της ομάδας στην Ελλάδα, Λευτέρης Λοτσίτσερο. Η κρίση είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει πλέον παρουσία σε περιοχές της χώρας όπου δραστηριοποιείτο στην αρχή της λειτουργίας της, όπως για παράδειγμα στη Βόρεια Ελλάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης, συμπλήρωσε.
"Μας είχε αγκαλιάσει ο κόσμος" λέει ο κ. Λοτσίτσερο και προσθέτει ότι και ο ίδιος έζησε το σκληρό "πρόσωπο" της κρίσης, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που αν και παρείχε τις υπηρεσίες για τις οποίες κλήθηκε, τελικά δεν πληρώθηκε. Και αυτό διότι, διαπίστωσε τη δύσκολη, όπως λέει, οικονομική κατάσταση των πελατών που τον κάλεσαν. Ο κ. Λοτσίτσερο έχει πλέον δώσει μεγαλύτερο βάρος στο επάγγελμά του (θερμοϋδραυλικός, συντηρητής εγκαταστάσεων καυστήρων) και υπενθυμίζει ότι το δίκτυο "Σύζυγοι Προς Ενοικίαση" αποτελείται από τεχνίτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Λοτσίτσερο, η ομάδα δεν δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού (πρόκειται για ένα δίκτυο με αδειούχους –επαγγελματίες επιτηδευματίες) και "ό,τι κάνουμε, το κάνουμε σε συνεργασία με τεχνίτες της περιοχής μας". Οι πελάτες της ομάδας είναι κατά κύριο λόγο γυναίκες, αλλά υπάρχουν και ζευγάρια που απευθύνονται στους "Συζύγους Προς Ενοικίαση", καθώς είτε ο σύζυγος δεν τα καταφέρνει με τα μερεμέτια είτε δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά.
Η αρχική ιδέα για το δίκτυο "Σύζυγοι Προς Ενοικίαση" πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην Ιταλία το 2007 και στη συνέχεια εξαπλώθηκε και σε άλλες χώρες, όπως και στην Ελλάδα.

 http://www.igynaika.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών