ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ .




H Δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών αφού πέρασαν 7 χρόνια καλλικρατικής εποχής και τίποτα δεν έπραξε όσον αφορά το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την δημιουργία Ενιαίου Δημοτικού λιμενικού ταμείου με έδρα την Ιτέα εγκλωβισμένη στις απαιτήσεις της μικροπολιτικής , λαϊκισμού και εξυπηρέτησης πολιτικών
σκοπιμοτήτων για άλλη μια φορά αποδυναμώνει την Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ με την προσπάθειά της να δημιουργήσει και κατατμίσει το Λιμενικό ταμείο σε δύο Δημοτικά λιμενικά ταμεία . Δηλαδή ένα Δημοτικό Λιμενικό με έδρα την Ιτέα και ένα Δημοτικό λιμενικό με έδρα το Γαλαξείδι κάτι που αντιβαίνει της νομοθεσίας αφού κάθε Δήμος βάσει του Ν. 3852/2010 άρθρο 103 δύναται να έχει ΜΟΝΟΝ ένα Λιμενικό ταμείο !
Δυστυχώς την πρόταση της δημοτικής αρχής συνδράμει σύσσωμη και η αντιπολίτευση και μάλιστα και οι Δημοτικοί σύμβουλοι ορμώμενοι εξ Ιτέας ! Μοναδική εξαίρεση ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Δρακάκης ο οποίος  ήταν ο ΜΟΝΟΣ που πήρε καθαρή θέση και  στήριξε την νομιμότητα δηλαδή την δημιουργία ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΤΕΑ . 

28-4-17
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών