Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ

 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ! ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ....ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ !
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .....


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΠΟ 10ΗΜΕΡΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ !



 Σκισμένη και κουρελιασμένη κυματίζει «γεμάτη ντροπή» η ελληνική σημαία στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας, Πρωτεύουσας του νέου Δήμου Δελφών . Παρά τής επανειλημμένες αναφορές και εκπομπές μας σχεδόν καθημερινά στο ραδιόφωνο μας ,Δυστυχώς κανενός υπευθύνου δεν ίδρωσε το αυτί και για αυτό η συντακτική ομάδα μας με επικεφαλής την Βιβή Μαρκατου  προχώρησε σε ωριαία καθιστική διαμαρτυρία Σήμερα έμπροσθεν της κεντρικής πύλης του Δημοτικού σταδίου της Άμφισσας και κάτω από την κουρελιασμένη Σημαία , προηγουμένως είχαμε μεταβεί στο Αστυνομικό
τμήμα της Άμφισσας για να καταθέσουμε καταγγελία για την Προσβολή του Εθνικού μας Σύμβολου την Σημαία μας , κατά του υπεύθυνου του Δήμου Δελφών !



Σύμφωνα με το άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα περί Προσβολής συμβόλων του ελληνικού Κράτους ισχύουν τα εξής: Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί καταστρέφει παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο (2) ετών.

Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας

1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του
από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

 ΥΣ..... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 2,5 ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΣΗΜΑΊΑ , Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΌΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ !!! ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΎΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΠΑΡΆΔΟΣΗ !
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών