Απάντηση του Αχ. Μανέτα στο σχόλιο της διοίκησης του Φωκικού (για κακές εμφανίσεις της ομάδας, που έγιναν αιτία για την απομάκρυνή του και του βοηθού του Αχ. Μπρουγιαννάκη από προπονητικό team).http://arenalarissa.gr/wordpress/wp-content/uploads/2015/03/%CE%91%CE%A7%CE%99%CE%9B%CE%9B%CE%95%CE%91%CE%A3-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%A3.jpg
Η πρόσληψή μας έγινε δύο μήνες πριν να υπάρξει κάποιο δελτίο ποδοσφαιριστή και πριν την έγκριση της δημιουργίας του νέου Φωκικού.
Βέβαια αυτό λειτούργησε σαν κράχτης για τον κόσμο και για τους παίχτες που στην πορεία ήρθαν στην ομάδα. Παρέδωσα μια λίστα 25 ποδοσφαιριστών, κυρίως από τον νομό μας, απ΄τους οποίους ήρθαν οι 8(οκτώ).

Ευχαριστούμε πολύ τον Αμφισσαϊκό για τους 3(τρεις) παίχτες που μας έδωσαν και την Ακαδημία 94 για τον 1(έναν) παίχτη χάριν της φιλίας και της εκτίμησης στο πρόσωπό μας.
Από το ξεκίνημά μας έως και την Κυριακή 27/11, η ομάδα ήταν πάντα με 13 παίχτες στους αγώνες, ενώ στις προπονήσεις από 8 έως 13 (και συνήθως προπονήσεις χωρίς τερματοφύλακα). Επίσης πάντα με γηπεδικό πρόβλημα, πρόβλημα ένδυσης, οργάνων προπόνησης και ζεστού νερού γίνονταν οι προπονήσεις.
Παραβλέποντας αυτά τα προβλήματα, με αγάπη, για τον Φωκικό μας και για τους λίγους αυτούς ποδοσφαιριστές μας, παραμερίζοντας δουλειά, οικογένεια, χρόνο ξεκούρασης, αγωνιστήκαμε και καταφέραμε να έχουμε τον Φωκικό ΠΡΩΤΟ στο πρωτάθλημα (με σαφές πλεονεκτήματα την ισοπαλία με τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ στην Ιτέα) και να’ναι στους τέσσερις του ΚΥΠΕΛΟΥ.
Τα τέρματά μας είναι 31-4
Ευχαριστούμε τον κόσμο του Φωκικού, που μας αγαπά και μας εκτιμά, τους αντιπάλους μας που μας έδειξαν και αυτοί την αγάπη και εκτίμησή τους και τους ποδοσφαιριστές μας που πίστεψαν σε μας και κατάφεραν κάτι πολύ δύσκολο.
Ένα σοβαρό σωματείο, όπως ο Φωκικός, όταν έχει προβλήματα, συγκεντρώνει τα μέλη της διοίκησης και όχι μόνο τα 4 απ’αυτά, (συν το νέο προπονητή) συζητά και αποφασίζει για τις λύσεις τους.
Σ’αυτές τις συγκεντρώσεις πρέπει να συμμετέχουν και οι προπονητές και να μην μαθαίνουν τις αποφάσεις των ΤΕΣΣΑΡΩΝ, ο ένας στο πεζοδρόμιο του μαγαζιού του από τον Πρόεδρο μια ομάδας και ο άλλος τυχαία από το FACEBOOK.
Έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και καθαρή ότι κάναμε ότι περνούσε από το χέρι και το καλύτερο για την ομάδα μας, δίνοντας την ψυχή μας όχι ΜΟΝΟ.
Εγώ συγκεκριμένα χαίρομαι που δεν ενέδωσα στις πιέσεις κάποιων, να επιλέξω βοηθό μου αυτόν που ήθελαν (εξυπηρετώντας συμφέροντα) και η εντιμότητά μου εκτιμήθηκε από τους ποδοσφαιριστές μου και τους ευχαριστώ και γι’αυτό.

Ευχόμαστε το καλύτερο για τον Φωκικό μας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΝΕΤΑΣ 
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών