Ισχυρή έκρηξη στο Everest της πλατείας Βικτωρίας - Μια γυναίκα νεκρή και 5 τραυματίες

 
της Χριστίνας Φλάσκου Τελικά ανασύρθηκε μια νεκρή από το κατάστημα Everest όπου νωρίτερα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 42χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος και από ότι φαίνεται πρόκειται για λογίστρια που εργαζόταν στο χώρο τη στιγμή της έκρηξης.
Πέντε τραυματίες  έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα, οι τέσσερις στο «Γ.Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Οι  πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά.
Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής στο σημείο δήλωσε ότι «είχαμε από την πρώτη στιγμή ενημέρωση ότι υπήρχε ένα αγνοούμενο άτομο στο λογιστήριο»
Σύμφωνα με τον ίδιο ο χώρος έχει ισοπεδωθεί πλήρως και οι πυροσβέστες προσπαθούν να απομακρύνουν τα συντρίμμια προκειμένου να ανακαλύψουν την ακριβή αιτία της τραγωδίας.
Παράλληλα, ο διευθυντής του Γενικού Κρατικού νοσοκομείου κ. Δημοσθένης Κουτσός δήλωσε : «Πριν από μία ώρα μας έφεραν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα. Τα τρία εξ’ αυτών θα αποχωρήσουν μετά τον έλεγχο στον οποίο θα υποβληθούν, ενώ το τέταρτο άτομο θα κρατηθεί, γιατί έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και πιθανώς μια κάκωση σε έναν τένοντα».
---------------------------------------------------------------------
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 στο κατάστημα της αλυσίδας Everest στην πλατεία Βικτωρίας στη συμβολή της Χέυδεν με την 3η Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες, ενώ η Πυροσβεστική, παράλληλα, ψάχνει για ένα ή δύο ακόμη άτομα στο υπόγειο του καταστήματος.  
Οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τέταρτος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η έκρηξη έγινε σε ώρα αιχμής και η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κίνηση στο σημείο της 3η Σεπτεμβρίου ενώ έχει κλείσει και ο σταθμός του Ηλεκτρικού Βικτώρια
Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έκρηξη σε φιάλη προπανίου ή αερίου και σημειώθηκε στο υπόγειο όπου και βρίσκεται σχετική εγκατάσταση. Από την έκρηξη έχει προκληθεί φωτιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής.
Η έκρηξη έχει προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές σε παρακείμενα καταστήματα, στη στάση του μετρό που βρίσκεται απέναντι, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

09:44
01/12/2016
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών