Αυτός είναι ο Αφγανός που βίασε και σκότωσε την κόρη του Γερμανού αξιωματούχου - Πλήρωσε την πολιτική της Α.Μέρκελ με το ίδιο του το παιδί

 
ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ 27ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ! - ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου Αυτός είναι ο Αφγανός που βίασε και σκότωσε την κόρη του Γερμανού αξιωματούχου. Ο άνθρωπος πλήρωσε την πολιτική της Α.Μέρκελ με το ίδιο του το παιδί. Μια πολιτική για την οποία δεν έχει δείξει το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ξεκινήσει μια έκρηξη οργής κατά της καγκελαρίου.

“Angela Merkel, look here! Blood of this person is on your hands!” είπε ένας χρήστης του Twitter αναρτώντας την φωτογραφία της άτυχης κοπέλας που πλήρωσε τις αφελείς ιδέες του πατέρα της και της γερμανικής κοινωνίας.


Schau hin, Angela Merkel! Das Blut dieses Menschen klebt an Deinen Händen! 

View image on TwitterView image on Twitter

: Police arrested the killer who raped and killed female medical student in . "17 YEARS OLD AFGHAN!" Thanks Merkel!!!


Αυτό που προκαλεί περαιτέρω θυμό όμως είναι ότι ο δράστης ήταν γνωστός στην Αστυνομία για βίαιο παρελθόν!
The murderer & rapist is a 17 year old illigal migrant from Afghanistan who has been known to police for previous violent offenses  https://twitter.com/Charrr03/status/805129714092441600 
for non-Germans: We had cultural enrichment in where a 19 year old med student was raped and murderd by an Afghan illigal migrant.


“This is just nonsense: [we] provide for the murderers of our daughters. That is apparently a Stockholm syndrome,” another Twitter user wrote.
@patriarchator @DLF Dort hat sie wahrscheinlich ihren Mörder kennen gelernt!
@otto5699 @patriarchator @DLF Wahnsinn. Spenden für die Mörder der eigenen Tochter. Stockholm Syndrom offensichtlich.  

Η γερμανική κοινωνία εξεγείρεται και απότην κάλυψη τυο θέματος από τα γερμανικά ΜΜΕ που επιχειρούν να το υποβαθμίσουν καθώς αρνούνται να καλύψουν την ιστορία λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα ατύχημα επαρχιακής σσημασίας»!


Die in  ermordete Studentin, hat für die  nur eine regionale Bedeutung. @tagesschau @ARD_Presse 
Wie damals bei  hat @tagesschau doch nur deshalb nicht über  berichtet damit alte Wähler ohne Internet nix davon erfahren.


Ο δήμαρχος του Freiburg Dieter Salomon ζητάει από τους Γερμανούς να μην «γενικεύσουν» λόγω του περιστατικού
Ήδη το AfD κατηγορεί για την ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών χωρίς χαρτιά στην χώρα παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία είχε προειδοποιήσει για «τους κινδύνους που έρχονται μαζί με την μαζική μετανάστευση»
Ο Χουσεΐν Κ., 17 ετών, πόσταρε τη φωτογραφία του στο Facebook μόλις 7 ημέρες πριν σκοτώσει τη 19χρονη Μαρία Λαντενμπέργκερ, ο πατέρας της οποίας είναι ανώτατος νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Η αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψή του μετά από δείγμα DNA του που βρήκε στο φουλάρι της άτυχης κοπέλας. Ο Αφγανός, ο οποίος φιλοξενείτο σε μία οικογένεια στο Φράιμπουργκ, θα δικαστεί το 2017.
Η 19χρονη Μαρία ήταν φοιτήτρια ιατρικής και εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων στην πόλη Φράιμπουργκ. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η άτυχη κοπέλα γνώριζε τον δολοφόνο.

Maria (middle) pictured here with her friends. She was last seen at a party that she cycled home from
Η Μαρία Λαντενμπέργκερ επέστρεφε στις 16 Οκτωβρίου στο σπίτι της με το ποδήλατο, μετά από ένα πάρτι που διοργάνωνε το πανεπιστήμιό της, όταν δέχθηκε επίθεση σε ένα μονοπάτι.
Ο δράστης, αφού την ακινητοποίησε, τη βίασε και στη συνέχεια την έπνιξε. Αφού βεβαιώθηκε πως είναι νεκρή, την πέταξε νεκρή στον ποταμό Ντράιζαμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για afghan germany photo arrestedΤώρα, διερευνάται αν ο Χουσεΐν Κ. βρίσκεται πίσω και από τη δολοφονία μιας άλλης κοπέλας, της 27χρονης Κάρολιν Γκρούμπερ, που επίσης βρέθηκε νεκρή στο ίδιο ποτάμι στις 10 Νοεμβρίου, δηλαδή έναν μήνα μετά τη δολοφονία της Μαρία Λαντενμπέργκερ.
Eίναι η εικονιζόμενη στην φωτογραφία που ακολουθεί
Police are now trying to establish if he may also be responsible for the death of another girl, indentified only as Carolin G
Ο Χουσεΐν Κ. γεννήθηκε στο Γκάζνι του Αφγανιστάν και πήγε στη Γερμανία ως ανήλικος παράνομος μετανάστης τον Νοέμβριο του 2015. Σε πολυάριθμα ποστ που ανέβαζε στο Facebook, παρουσίαζε τον εαυτό του ως ράπερ και εμφανιζόταν να έχει τα μαλλιά προς τα πίσω με τζελ και να φορά παντελόνια για τζόκινγκ και αθλητικά παπούτσια.

Πριν από τη δολοφονία της Μαρίας, στις 16 Οκτωβρίου, είχε μακριά μαλλιά, αλλά τα έκοψε αμέσως μετά το έγκλημα. Ακόμα μία «περίεργη» φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook τον περασμένο Ιούνιο, απεικόνιζε έναν λυκάνθρωπο να κρατά στα χέρια του μια νεαρή παρθένα.
Τώρα, ο Χουσεΐν Κ. βρίσκεται προφυλακισμένος σε φυλακές ανηλίκων και περιμένει τη δίκη του, που εκτιμάται ότι θα γίνει στις αρχές του 2017.


11:44
06/12/2016
 http://www.pronews.gr/
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών