ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ (με ανατροπή του ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου)


    Μετωπική σύγκρουση δυο Ι.Χ. αυτοκινήτων έγινε δυστυχώς, προ ολίγων λεπτών, επί της οδού Κίρρας στην Ιτέα.  Συγκεκριμένα, στο ύψος της πλατείας όπου και το άγαλμα της "Αντάρτισσας" (βορείως του "Μαϊάμι"), δύο αυτοκίνητα κινούμενα αντι- θέτως επί του οδοστρώματος, επέπεσε το ένα επί του άλλου, με επακόλουθο τον τραυμα- τισμό του ενός εκ των δύο οδηγών των αυτοκινήτων.

   Αμέσως κατέφθασαν η Τροχαία και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο τραυματισθείς μεταφέρεται τώρα στο Νοσοκομείο Αμφίσσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα επιχειρώντας να προσπεράσει επικινδύνως άλλο προπορευόμενο όχημα και λόγω της στροφής σε εκείνο το σημείο, με την ορατότητα να είναι περιορισμένη, ευρέθη αντιμέτωπο με το άλλο επερχόμενο από τη αντίθετη κατεύθυνση αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η αποφυγή της συγκρούσεως να είναι αδύνατη.  Παρ' όλη την προσπάθεια του ενός οδηγού, να ανεβάσει το αυτοκίνητό του επί του πεζοδρομίου, με σκοπό να αποφύγει την σύγκρουση, εν τούτοις αυτό δεν κατέστη δυνατόν, με αποτέλεσμα τη ανατροπή και τον τραυματισμό του.
Έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος, διενεργεί το τμήμα Τροχαίας της Ιτέας.

Ελπίζουμε πέραν των υλικών ζημιών, να μην υπάρχει τίποτε άλλο.
Οφείλουμε να σημειώσουμε την επικινδυνότητα εκείνου του σημείου, λόγω της μη υπάρξεως ορατότητος και επίσης λόγω της στενότητος της οδού.
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών