Σε αυτά δεν μπορεί να αντισταθεί… κανένας άνδρας

 Σε αυτά δεν μπορεί να αντισταθεί… κανένας άνδρας
Η επιστήμη έρχεται να ανατρέψει την συγκεκριμένη άποψη και να μας πει ποια είναι τα έξι γυναικεία χαρακτηριστικά στα οποία κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.
Σύμφωνα με το Business Insider, κάθε φορά που ένας άντρας κοιτάζει εξοχυνιστικά μια γυναίκα σκέφτεται την…αναπαραγωγή, έστω και υποσυνείδητα.

Συνδέει τα χαρακτηριστικά της με την υγεία και την γονιμότητα. Ακόμα και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν.
1. Μεγαλύτερη αναλογία μέσης περιφέρειας. Ιδανική αναλογία το 7 προς 10. Κάτι ξέρουν οι Καρντάσιανς.
2. Δυνατή φωνή. Οι άντρες έλκονται από τις γυναίκες που έχουν δυνατή και όχι ψιθυριστή υποτονική φωνή. Είπαμε δυνατή όχι τσιριχτή.
3. Υγιή μαλλιά. Λαμπερά, πλούσια και μακριά. Ο ορισμός των μαλλιών που γοητεύουν. Σημάδι υγείας και γονιμότητας και πάλι!
4. Χαμόγελο. Προφανώς οι χαρούμενοι άνθρωποι είναι περισσότερο ελκυστικοί, αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες όσο πιο άσπρα τα δόντια τόσο καλύτερα.
5. Λιγότερο μακιγιάζ. Μπορεί να θεωρείτε πως η σκιά, το μάσκαρα και τα προκλητικά βαμμένα χείλη σας κάνουν ακαταμάχητη; Οι άντρες έλκονται περισσότερο από ένα φυσικό look. Στην πραγματικότητα δηλώνουν πως θα ήθελαν οι γυναίκες να χρησιμοποιούν 40% λιγότερα καλλυντικά!
6. Κόκκινα ρούχα. Το κόκκινο συνδέεται με την λαγνεία. Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως το κόκκινο σαγηνεύει. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στους ανθρώπους, αλλά και στα άλλα είδη του ζωικού βασιλείου.


 Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2016, 07:03
 http://www.govastileto.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών