ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΡΑΚΑΚΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

 η εικόνα προφίλ του Γεώργιος ΔΡΑΚΑΚΗΣ
Δεν εκπλήσσομαι από τις χυδαιότητες σας διότι δυστυχώς ανατραφήκατε και ανδρωθήκατε μέσα στο σύστημα του «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» μέσα στα πλαίσια του εφήμερου προσωπικού συμφέροντος κλείνετε το μάτι στην παρανομία στον εξευτελισμό στην πρακτική αθλιότητας εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος και φυσικά δεν είναι τυχαίο γιατί αυτός ο νομός η Φωκίδα βρίσκεται στα χάλια που βρίσκεται !!!

Ομιλείτε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων η μεταφορά της ομάδας με το κρατικό αυτοκίνητο είναι μια βοήθεια .. και ερωτώ !!!.. Είστε οι μόνοι σε αυτόν τον τόπο με οικονομικά προβλήματα ? Άρρωστοι - ανήμποροι - ανάπηροι συμπολίτες έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από εσάς !!! Γιατί λοιπόν και αυτοί βάσει της δική σας λογικής και της λογικής της δημοτικής αρχής να μην χρησιμοποιούν το κρατικό αυτοκίνητο για τις μεταφορές τους ? Και ποιός σας είπε ότι τα οικονομικά προβλήματα λύνονται με την παρανομία .? Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι ? Υπάρχουν και πάρα πολλοί μάλιστα !!! Αλλά δυστυχώς γίνεστε έρμαια των πολιτικάντηδων οι οποίοι λόγω της ανικανότητας των καταφεύγουν σε εύκολες λύσεις τυχοδιωκτικές και καταδικαστέες με επακόλουθο να σας παρασύρουν και να γίνεστε συμμέτοχοι σε πρακτικές και νοοτροπίες που κατέστρεψαν την χώρα και συνεχίζετε !!!!
Και ένα τελευταίο αναρωτηθήκατε ποτέ τι μέλλει γενέστε σε περίπτωση ενός ατυχήματος ? Γνωρίζετε ότι οι ασφάλειες δεν πρόκειται να αποδεχτούν το παραμικρό καθότι το αυτοκίνητο είναι κρατικό και κινείται παράνομα ? Γνωρίζετε τι συνέπειες θα έχουν ο οδηγός και οι επιβαίνοντες ?
Μα καλά μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανευθυνότητά σας ?





ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών