“Αναγόρευση κας. Αρβελέρ ως Επίτιμου Δημότη Δήμου Δελφών”




 Ο Δήμος Δελφών σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έλαβε την απόφαση να τιμήσει την κα. Ελένη Αρβελέρ ανακηρύσσοντάς την Επίτιμο Δημότη του δήμου μας.


Σε συνέχεια της αποφασης αυτής το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 6 και μισή το απόγευμα στην Αίθουσα Κωνσταντίνος Καραμανλής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών θα λάβει χώρα η εκδήλωση της αναγόρευσης της κας. Αρβελέρ ως Επίτιμου Δημότη Δελφών.

Η κα. Έλένη Αρβελέρ αποτελεί μια προσωπικότητα διεθνούς διαμετρήματος και ιδιαίτερα αυξημένου πνευματικού κύρους, ενώ έχει τιμηθεί για το έργο της με σειρά κορυφαίων βραβεύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, με το οποίο ο δήμος μας συνέχεται με στέρεη και στρατηγικού τύπου συνεργασία στην κατεύθυνση της πρόταξης του πολιτιστικού αποθέματος του τόπου μας σε πρωταρχικής σημασίας επιλογή και εδραίου αναπτυξιακού πυλώνα, παράλληλα με τους λοιπούς άξονες έργου  που αναπτύσσει το Ε.Π.Κε.Δ., βρίσκεται σε αδιάλειπτη συνεργασία με το Δήμο Δελφών κι έχει συνδράμει σημαντικά σε πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες ως εδραίο και κεντρικό στόχο έχουν την αξιοποίηση του πολυεπίπεδου πολιτιστικού κεφαλαίου των Δελφών και της σύνολης περιοχής του δήμου μας.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας.

Ο Δήμος Δελφών καλεί κάθε συνδημότη μας, που αντιλαμβάνεται την αυταξία που συνιστά ο πολιτισμός για τον τόπο μας, να παραβρεθεί στη σημαντική τιμητική αυτή πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο δήμος μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμαρχος Δελφών

Αθαν. Ηλ. Παναγιωτόπουλος
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών