Π. ΤΑΓΚΑΛΗΣ : Απάντηση στην κακόπιστη κριτική του Δήμου για τις απόψεις του συνδυασμού μας
Κύριοι 'παρεπιδημούντες' του Δ.Δελφών,
σκοπός του άρθρου μου ήταν να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τις θέσεις του συνδυασμού μας και όχι να αντιδικήσω δια του τύπου. Το δημοσίευμά σας με αναγκάζει να απαντήσω, χωρίς να επανέλθω.
Δυστυχώς δεν σας αρέσει η πολυφωνία. Προσπαθείτε να χειραγωγείτε όποιον δεν ελέγχετε, όποιον έχει διαφορετική άποψη, όποιον αρθρώνει διαφορετικό λόγο, λαϊκίζοντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, κάτι το οποίο ομολογουμένως κάνετε με μεγάλη επιτυχία. 

Εκτίθεστε με αυτά που γράφετε, αφού αγνοείτε (γιατί άραγε;) τις απόψεις που προ 4-ετίας είχα καταθέσει και οι οποίες είναι ίδιες με τις σημερινές. Εκτίθεστε με την αναφορά σας σε hot spot, ενώ εμείς μιλήσαμε για Κοινωνικές Δομές .Εκτίθεστε με την αναφορά σας περί δήθεν ήδη ληφθέντων αποφάσεων, αφού για μια φορά ακόμα αγνοείτε αυτές της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου, απαξιώνοντας και πάλι το θεσμό των Τοπικών Συμβουλίων ! Δεν σας έφτασε η κατακραυγή της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας στο τελευταίο της συμβούλιο για το πρόγραμμα έργων, για το οποίο δεν ζητήθηκε η γνώμη της αλλά μόνο η ψήφο της (φυσικά καταψηφίστηκε) και στο οποίο προτάξατε τους φίλους σας εις βάρος σχολικών άμεσων αναγκών;
Εμείς τα έχουμε καλά με την αλήθεια και τις πραγματικές ανάγκες των Πολιτών.
Σχετικά με τις θέσεις μας, 'περί άλλων τυρβάζετε' !

 Δ.ΔΕΛΦΩΝ «ΕΝΩΤΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»09.12.2016
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών