Λεβέντης: "Πιθανότατα εκλογές στις 22 Ιανουαρίου"


http://www.kontranews.gr/sites/default/files/field/image/234423412.jpg
Εκλογές πιθανότατα στις 22 Ιανουαρίου "βλέπει" ο Βασίλης Λεβέντης, όπως δήλωσε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για τον προϋπολογισμό και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

«Απ’ ό,τι διεφάνη από την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή, οδηγείται σε σύγκρουση η κυβέρνηση με τους δανειστές και ιδιαίτερα με το ΔΝΤ», δήλωσε.

Μάλιστα, τεκμηρίωσε την άποψή του λέγοντας πως «σε απόσπασμα της ομιλίας του μάλιστα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι οφείλουν οι δανειστές να συμμορφωθούν και ότι δεν θα κάνει καμία άλλη υποχώρηση και ζήτησε και από τη Ν.Δ. να πάρει θέση σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ».
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, αυτό σημαίνει ότι πριν από το τέλος του έτους θα έχουν προκηρυχθεί εκλογές στην Ελλάδα, γιατί «επιπροσθέτως, ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφύγει το στίγμα του μειοδότη στη διάσκεψη της 12ης Ιανουαρίου για το Κυπριακό. Συνεπώς, πιθανότερη ημερομηνία εκλογών είναι η 22α Ιανουαρίου του 2017. Μια ομιλία που σε όλη τη διάρκεια της, ο κ. Τσίπρας μιλούσε για εκλογές το 2019, αλλά στο συγκεκριμένο απόσπασμα ομολόγησε δραπέτευση μέσω εκλογών»

Πηγή: http://www.parapolitika.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών