Επιβεβαίωση PN: Ο Μάικλ Φλιν υπάλληλος του Ρ.Τ.Ερντογάν νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ!

 
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Ν.ΤΡΑΜΠ της Χριστίνας Φλάσκου Τα αποτελέσματα της σφοδρής αντί-Τραμπ πολεμικής της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρχισαν πολυ σύντομα να γίνονται ορατά: Οπως είχε προβλέψει το pronews.gr, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Μάικλ Φλιν, αναλαμβάνει σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ. 

Ο Φλιν, που συμβούλευε τον Τραμπ σε θέματα εθνικής ασφάλειας κατά την προεκλογική του εκστρατεία, είναι πρώην διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας (DIA) των Ηνωμένων Πολιτειών.
Μιλώντας στην επιθεώρηση «The Hill»  ζητούσε από τις ΗΠΑ να προσαρμόσει όλη της την εξωτερική πολιτική γύρω από την Τουρκία!
Την περασμένη εβδομάδα ο Φλιν εκθείαζε δημοσίως τον Ερντογάν και ζητούσε από την αμερικανική κυβέρνηση να εκδώσει τον Γκιουλέν στην Τουρκία.

Ο Φλιν πρόκειται στο διάστημα 2012-14 συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με τον Ιμπραήμ Κουρτουλούς και τον Ιλάλ Μουτλού, δύο άτομα του δικτύου των τουρκικών οργανώσεων στις ΗΠΑ που προωθούν την ατζέντα Ερντογάν.
Οι δύο αυτοί – ο Μουτλού είναι και εξάδελφος του Ερντογάν – συνδέονται με δίκτυα που είτε χρηματοδοτούνται από την τουρκική κυβέρνηση, είτε έχουν στενές σχέσεις με τον Ερντογάν και το καθεστώς του.
Ως πρώην επικεφαλής της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου, της DIA (Defense Intelligence Agency), προσελήφθη ως λομπίστας από μια ολλανδική εταιρία η οποία έχει σχέσεις με τον Ερντογάν, ονόματι Inovo BV, καθώς όπως είναι γνωστό οι Τούρκοι για να αγοράσουν επιρροή στους διαδρόμους εξουσίας της Ουάσιγκτον, πληρώνουν αδρά, εμφανώς ή συγκεκαλυμμένα.
Ζητούσε από τις ΗΠΑ να δουν τον κόσμο με τα μάτια της Τουρκίας, ακόμα και να εκδώσει χωρίς πολύ σκέψη τον ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην Άγκυρα, για τον οποίο αποφαινόταν, ωσάν να τον όρισε κανείς να αντικαταστήσει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ως «σκοτεινό ιμάμη» και εξτρεμιστή ισλαμιστή!
Ως επίλεκτο μέλος της αμερικανικής κοινότητας πληροφοριών, δεν μπορεί να άκουσε μόνο όσα επιλέγει και διαφημίζει το καθεστώς Ερντογάν και όχι και τα υπόλοιπα που θέλουν τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών να έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γκιουλέν!
Εκτός κι αν βρήκε τον τρόπο και τη χρονική στιγμή να λύσει αναδρομικά τους λογαριασμούς του με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA: Central Intelligence Agency), καθώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των διαφόρων – 17 τον αριθμό αν δεν μας απατά η μνήμη μας – υπηρεσιών της κοινότητας πληροφοριών (intelligence community) των ΗΠΑ. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται εμπλέκοντας αφενός το αμερικανικό εθνικό συμφέρον τόσο απροκάλυπτα και αφετέρου εξυπηρετώντας ιδιοτελή συμφέροντα. 
Τέτοια κατάντια σε ένα επίλεκτο μέλος των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων θα ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς, όταν υποτίθεται ότι η νούμερο ένα αρχή που διαφημίζουν οι ίδιοι είναι η ηθική ακεραιότητα.
Ο τύπος αυτός, πολύ απλά, πρέπει να απομακρυνθεί ως επικίνδυνος για το αμερικανικό εθνικό συμφέρον από τη νέα κυβέρνηση, ενώ ο ύπουλος τρόπος που πήγε να εμπλέξει σε περιπέτειες τις ΗΠΑ πρέπει να τύχει και ποινικής διερεύνησης.
Ο στρατηγός Φλιν, τον Οκτώβριο του 2014 ίδρυσε την «Flynn Intel Group», με τη μεσαία λέξη να παραπέμπει στη θητεία του στρατηγού στη DIA, η οποία τον επηρέασε τόσο πολύ – ακόμα και την ηθική του υπόσταση έπληξε όπως φαίνεται – με αποτέλεσμα να ξεχάσει τις αρχές με τις οποίες γαλουχήθηκε στις στρατιωτικές σχολές και τα πανεπιστήμια που τον έστειλαν τα χρήματα του Αμερικανού φορολογούμενου.
Αυτή την εταιρία που ίδρυσε ο Φλιν στρατολόγησαν οι Τούρκοι μέσω της ολλανδικής, για να κάνουν λόμπινγκ στο Κογκρέσο… Σε μια ακόμα «σατανική σύμπτωση», την εταιρία Inovo BV ίδρυσε Τούρκος επιχειρηματίας, ο Εκίμ Αλπτεκίν, εκλεκτός του συστήματος Ερντογάν, το 2005 και θυγατρική την Inovo Turkije.
Ο επιχειρηματίας κατέχει κορυφαία θέση στο Τουρκικό Συμβούλιο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (Turkish Foreign Economic Relations Board), τα μέλη του οποίου ορίζονται από τον υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας και την Εθνοσυνέλευση… Διόλου περίεργο που σε ανάρτησή του στο Twitter παρομοίασε τον Φετουλαχ Γκιουλέν με τον Οσάμα μπιν Λάντεν.
Στην ανακοίνωση του Κογκρέσου που αναφέρει τις εταιρείες που εμπλέκονται σε λόμπινγκ στο Κογκρέσο, αναφέρεται η Inovo BV του Τούρκου επιχειρηματία (ο οποίος για τους δικούς του λόγους δεν αναφέρει στο βιογραφικό του αυτή την επιχειρηματική δραστηριότητα) όχι όμως και η εταιρία που ίδρυσε ο Φλιν η οποία εισπράττει κανονικότατα για τις υπηρεσίες που προσφέρει!
"Χαίρομαι που ο Μάικλ Φλιν θα είναι στο πλευρό μου. Μαζί θα νικήσουμε την ισλαμική τρομοκρατία, θα αντιμετωπίσουμε τις γεωπολιτικές προκλήσεις και θα κρατήσουμε τους Αμερικανούς ασφαλείς», δήλωσε ο Τραμπ.  Ετσι, διευθυντής της CIA θα αναλάβει ο άνθρωπος που έχει μπλοκάρει οποιαδήποτε προσπάθεια για έλεγχο της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Ο Μάικ Πομπέο  είναι αντιπρόσωπος του Κάνσας στο αμερικανικό Κονγκρέσο, ανήκει στο Tea Party και είναι ισόβιο μέλος της National Riffle Association, δηλαδή της Εθνικής Ένωσης Όπλων.Για υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τζεφ Σέσσιονς.

Με αυτή την επιλογή του ο Τραμπ ανταμοίβει έναν πιστό Ρεπουμπλικανό.

Ο Σέσσιονς αντιτίθεται στη χορήγηση υπηκοότητας στους μη καταγεγραμμένους μετανάστες.

Βετεράνος του στρατού, ο Σέσσιονς είναι μέλος της Επιτροπής Στρατιωτικών Υπηρεσιών της Γερουσίας και πρόεδρος της υποεπιτροπής Στρατηγικών Δυνάμεων.


19:35
18/11/2016
 http://www.pronews.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών