Ντ. Μπακογιάννη: «Σημαντική η επίσκεψη του Μπ. Ομπάμα αλλά δεν πρόκειται να λύσει το θέμα του χρέους»

 
Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της τόνισε ότι η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα είναι σημαντική για τη χώρα μας, αλλά δεν πρόκειται να λύσει το θέμα του χρέους.

«Και οι Δημοκρατικοί να κέρδιζαν στις εκλογές ο Ομπάμα δεν πρόκειται να ρυθμίσει και να λύσει το χρέος. Είναι ένα θέμα πολύπλοκο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στην εγχώρια πολιτική σκηνή, τόνισε ότι «όποιο ποσοστό πάρει η ΝΔ και αυτοδύναμη να βγει, θα επιδιώξει την μέγιστη δυνατή συναίνεση με τα κόμματα, θα κοιτάξουμε να έχουμε και τα υπόλοιπα κόμματα μαζί. Οχι όμως με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στην αντιπολίτευση».
«Δεν έχουμε το μαγικό ραβδί όπου θα τα αλλάξουμε όλα», σημείωσε η κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι θα τηρηθεί η «συμφωνία αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Θα υπάρξει μείωση των φόρων, προκειμένου να υπάρξει εισπραξιμότητα και να κινηθεί η οικονομία, ο ΕΝΦΙΑ  δεν θα καταργηθεί, αλλά θα υπάρξει μείωση 20% τον 1ο χρόνο και τέλος θα υπάρξει φιλικό φορολογικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, προκειμένου αυτές να μην φεύγουν από την χώρα. Δεν έχουμε σκοπό να κυνηγήσουμε τις επιχειρήσεις».
Τέλος, μιλώντας για τα εσωτερικά της ΝΔ, η κ.Μπακογιάννη τόνισε ότι «υπάρχει μία φωνή όλοι πορευόμαστε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνουμε όλοι δουλειά μερμηγκιού και δεν έχουμε διαφωνίες μεταξύ μας».

 http://www.pronews.gr/

10:47
12/11/2016
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών