Ευρυτανία: Στα λευκά «ντύθηκε» το Καρπενήσι - Προετοιμασμένες οι Περιφέρειες (βίντεο)

 
Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία - «Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας 
Στα λευκά ντύνεται μία μία πόλη της Ελλάδας με την κακοκαιρία να έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το πρωί από τα βόρεια και να κατευθύνεται προς τα νότια.

ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Από τις 4 το απόγευμα ξεκίνησε να πέφτει χιόνι και στην Ευρυτανία. Τόσο μέσα στο Καρπενήσι όσο και στο δρόμο, στο ύψος της Ράχης και της σήραγγας, η χιονόπτωση είναι ασθενής και δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα στους οδηγούς.

Το χιόνι θα πέσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο 300-400 μέτρα, ενώ τα ξημερώματα της Τετάρτης το χιόνι θα κατέβει ακόμη πιο χαμηλά, στις παρυφές της Λαμίας.

 Οι οδηγοί, που θα κινηθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού η χιονόστρωση θα φτάσει μέχρι και τους 10 πόντους.

Ετοιμοπόλεμη η Περιφέρεια

«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους. Οι οδηγοί όμως δεν θα πρέπει να μετακινούνται χωρίς λόγο και αν αυτό είναι αναγκαίο να έχουν μαζί τους αλυσίδες....», είπε σε τοπικό κανάλι ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

Πανέτοιμος και ο Δήμος Λαμιέων

Όλα είναι έτοιμα και στο Δήμο για κάθε ενδεχόμενο. Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Ζήσιμος θα είναι μαζί με το προσωπικό και τους χειριστές όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα για να παρέμβουν όπου χρειαστεί.
«Έχουμε κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία με τα μηχανήματα και το αλάτι. Οι δημότες μπορούν να καλούν στο γραφείο κίνησης για οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόβλημα...». δήλωσε στην κάμερα ο κ. Ζήσιμος.


ΠΗΓΗ: LamiaReport.gr
19:24
29/11/2016
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών