Δωρεάν φιλοξενία για όποιον καλύψει θέση δημοτικού υπαλλήλου

Την πρόθεση του δήμου Κάσου να προσφέρει δωρεάν φιλοξενία σε όποιον πάρει την απόφαση να διοριστεί ή να μετατεθεί ως δημοτικός υπάλληλος στο νησί, ανακοίνωσε η δήμαρχος Μαίρη Σορώτου Τσανάκη.

Η ίδια μιλώντας στην κρατική τηλεόραση έκανε έκκληση να δοθεί λύση στο δύσκολο ζήτημα της απουσίας δημοτικών υπαλλήλων στο νησί, το οποίο όπως είπε δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα της Κάσου και των κατοίκων της.
Το 2014 είχαμε δυο υπαλλήλους, σήμερα ούτε έναν είπε η Δήμαρχος η οποία απέδωσε το πρόβλημα σε γραφειοκρατικές δυσκολίες, αλλά και στην απροθυμία των ανθρώπων να μετοικήσουν στην Κάσο. «Προσφέρουμε δωρεάν φιλοξενία σε όποιον πάρει την απόφαση να έρθει ως εργαζόμενος στο δήμο του νησιού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Κάσου, αυτή την στιγμή δεν έχει ούτε έναν υπάλληλο στις υπηρεσίες του.
Ο μόνος τρόπος για άμεση αντιμετώπιση του θέματος, έχει αναφέρει η δήμαρχος Κάσου, είναι η απόσπαση κάποιων υπαλλήλων από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ή από Δήμους της Δωδεκανήσου, έστω για λίγους μήνες και εκ περιτροπής, ώστε με τρεις υπαλλήλους να λειτουργήσει, τουλάχιστον η ταμειακή υπηρεσία, μέχρις ότου καλυφθούν οι θέσεις από μόνιμους υπαλλήλους. Οι θέσεις αυτές έχουν εγκριθεί από τον υπουργό Εσωτερικών, πλην όμως η διαδικασία του ΑΣΕΠ είναι χρονοβόρα επεσήμανε η κ. Σορώτου-Τσανάκη. http://www.aftodioikisi.gr
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών