Παρελθόν από τον Φωκικό Μανέτας και ΜπρουγιαννάκηςΤις μέτριες εμφανίσεις φαίνεται ότι πλήρωσε το μέχρι πρότινος προπονητικό τιμ του Φωκικού Αχ. Μανέτας και Αχ. Μπρογιαννάκης οι οποίοι πλέον αποτελούν παρελθόν για την ομάδα. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγή του Φωκικου η διοίκηση το κερασάκι στην τούρτα  της δυσαρέσκειας ήταν η μετριότατη εμφάνιση στο Δωρικό το οποίο η ομάδα νίκησε με πολύ δυσκολία με 0-1.

-Νέος προπονητής ο καταξιωμένος Γ. Λύτρας που είναι και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B
Στο τιμόνι της ομάδας από εδώ και στο εξής θα καθίσει ο καταξιωμένος προπονητής Γιάννης Λύτρας ο οποίος εργάστηκε και στο παρελθόν στην ομάδα , όταν αγωνιζόταν σε Εθνικές κατηγορίες , αλλά και στην ΠΑΕ Λαμίας στη Β΄Εθνική. Η επιλογή του δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς πέρα από την πλούσια εμπειρία του είναι και κάτοχος διπλώματος προπονητικής, απαραίτητο εαν και εφόσον η ομάδα βγει πρωταθλήτρια στη Φωκίδα και του χρόνου αγωνιστεί ξανά σε εθνικές κατηγορίες

Ακολουθεί η ανακοίνωση της απομάκρυνσης των Μανέτα και Μπρουγιαννάκη
Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ γνωστοποιεί ότι ο Αχιλλέας Μανέτας κι ο Αχιλλέας Μπρουγιαννάκης δεν αποτελούν πια μέλη του προπονητικού επιτελείου του Φωκικού.
Το διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την αυτονόητη κι ειλικρινή ανάγκη να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας μας, αλλά και προς το βοηθό του, για τη συνεισφορά τους στο χτίσιμο του Φωκικού κυριολεκτικά από την τέφρα του το φετινό καλοκαίρι.
Ταυτόχρονα, διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας, εντός κι εκτός νομού, ότι θα λάβει κάθε αναγκαία απόφαση, επώδυνη ή μη, προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος της Άμφισσας και της Φωκίδας να ξαναβρεθεί το συντομότερο δυνατό στο φυσικό του χώρο, αυτό των εθνικών πρωταθλημάτων, ακολουθώντας κι εμπλουτίζοντας το πλάνο που έχει χαραχτεί.
Ο Αχιλλέας Μανέτας κι ο Αχιλλέας Μπρουγιαννάκης φυσικά εξακολουθούν να παραμένουν κορυφαία μέλη της μεγάλης οικογένειας του Φωκικού. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που δεν το αποφασίζουν οι διοικήσεις, αλλά το απονέμει η Ιστορία!
 http://www.orafok.gr
 Ημερομηνία δημοσίευσης:29/11/2016
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών