ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ : Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΥΑΛΑ(ΩΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ....ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ(!)) ΜΑΙΚ ΦΛΙΝ ΣΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΡΑΜΠ-ΠΕΝΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

 
1)Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ(ΚΑΠΟΥ 58-59 ΧΡΟΝΩΝ) ΜΑΙΚ ΦΛΙΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΕΝΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΥΑΛΟ/ΚΙΝΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ/ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ(ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΧΩ 12 ΑΠΟ ΑΥΤΑ). Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ SHORT LIST ΤΩΝ 5 ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ.ΤΕΛΙΚΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ....(ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ/ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΟΥΙΝΣΚΟΝΣΙΝ) ΕΠΕΛΕΓΗ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΝΤΙΑΝΑ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ.Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ"ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 3 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ. ΟΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΙΣ!!"2)Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΗΒΕΛΑΝΤ ΤΟΥ ΟΧΑΙΟ(ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016). ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ'ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΗ". Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΡΥΘΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ USA-USA.

3)ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ"ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!'. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΙΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ" ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ...ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΕΙΠΕ'ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ-ΚΕΝΕΝΤΥ-ΤΖΟΝΣΟΝ-ΤΡΟΥΜΑΝ -ΚΑΙ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ , . ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ!!!/ Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΗΠΑ...Ε ΟΧΙ...". ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!". ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ -ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ-ΕΙΠΕ "ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ!!"


4)Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ-ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ-ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΡΑΜΠ/REAL ESTATE. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ 82Η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 18ο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ /ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΤ ΜΠΡΑΓΚ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ(ΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΣΕ 6 ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΦΛΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΡΑΜΠ/ΕΚΑΝΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΡΩΛΙ-ΣΑΠΕΛ ΧΙΛ ΚΑ). ΩΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΕΝΑΔΑ ΤΟ 1983 ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΤΗ./ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 2014 ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ , ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΖ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ.

5)ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ /ΟΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ, ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ. (ΣΕ ΟΛΑ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ). ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΤΟΜΗ(ΤΙΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ISIS, Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LESSONS LEARNED 226 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ(ΜΙΛΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ).ΜΙΛΑΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

6)ΤΟ 2012 Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ/ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ DIA(ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ). ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΥΧΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΕΚΠΛΗΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ'ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!!!'. ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!'. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕ-ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ-ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.(ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΚΤΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ, ΤΗΝ ΜΙΣΕΛ ΦΟΥΡΝΕ)

7)ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΡΑΜΠ 'ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ". ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ 'ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΝΙΓΜΟ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ".. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ'ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΜΠΑΜΑ-ΧΙΛΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ . ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!"ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ...

8)ΤΟ 2015 ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ/ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΡΣΟΝ-ΚΡΟΥΖ-ΦΙΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΟ. ΔΕΝ ΠΗΓΕ .
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΔΥΟ PAPERS (ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.."..ΔΟΚΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.."...ΑΦΟΡΑ ΤΟ ISIS. ΤΟ ΑΛΛΟ PAPER ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟ..).
ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΜΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ RUSSIA TODAY , ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS/ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.(2015-2016)
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ GALA-ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΘΗΣΕ(ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ(Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΟΝΤ ΑΙΛΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝ).ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΡΩΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ(ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ PAPER)./ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ....(ΜΗΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ).

9)ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ. ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ.(ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ). ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ...ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ(ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ)
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΡΑΤΗ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Η ΙΝΔΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΞΥΘΥΜΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ , ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΥΑΛΟ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΜΑΣΤΕΡ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.(ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....). ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΗΤΑΝ ΑΝΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ 'ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ..../
ΥΠΟ ΝΟΡΜΑΛ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. (ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΓΜΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ(ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ/ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΜΠ).ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ.

10)ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ 4 ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ(ΕΧΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΙ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΗΓΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ HERITAGE ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΙΞΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΙΚ ΠΕΝΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΓΕΡΑΚΙΑ" ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών