Ασπασία Μανδρέκα : Να βάλει, επιτέλους, τέλος στο γαϊτανάκι των ψευδών του ο Βουλευτής Φωκίδας

 η εικόνα προφίλ της Ασπασία Μανδρέκα
- Να βάλει, επιτέλους, τέλος στο γαϊτανάκι των ψευδών του ο Βουλευτής Φωκίδας του Σύριζα.
- Πρώτη φορά στα χρονικά διαψεύδεται με τόσο απόλυτο τρόπο και συνεχώς κάποιος Βουλευτής.
- Έργο Συντήρηση - Αντικατάσταση φωτιστικών και κιγκλιδωμάτων στον Κεντρικό Λιμένα Ιτέας.
- Έργο Αντικατάσταση πίλλαρ παρόχης νερού - ρεύματος στον Κεντρικό Λιμένα Γαλαξειδίου.
Πριν λίγα 24ώρα παρουσιάστηκε εκ μέρους του Βουλευτή Φωκίδας άλλη μια "επιτυχία" του.
Ανακοινώθηκε, δηλαδή, ότι με ενέργειες και φροντίδα του εντάχθηκε στο Π.Δ.Ε (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2016), το έργο "Συντήρηση - Αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και κιγκλιδωμάτων στον κεντρικό λιμένα Ιτέας, προϋπολογισμού 35.000 ευρώ".
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το έργο αυτό που έχει ζητηθεί, μεταξύ και άλλων από το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας, είχε εγκριθεί και ενταχθεί από το έτος 2014 με προϋπολογισμό 59.600 ευρώ, (θητεία δική μου - Κυβέρνηση Ν.Δ), ενώ, δημοπρατήθηκε και εν τέλει συμβασιοποιήθηκε στις 9-12-2015 με σύμβαση μεταξύ του Αναδόχου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου.
Παρόλα αυτά, στις 31-12-2015 - στη θητεία του Βουλευτή - το έργο αυτό Απεντάχθηκε και, μάλιστα, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για την απένταξή του.
Από εκεί και πέρα εκείνος που φρόντισε για την επανένταξή του στο Π.Δ.Ε δεν ήταν άλλος από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κ. Μπακογιάννη, ο οποίος αποδεδειγμένα ζήτησε πιεστικά προς το Υπουργείο Ναυτιλίας την επανένταξη, όχι μόνο του αναφερόμενου αλλά και έτερου έργου, που επίσης απεντάχθηκε χωρίς λόγο, - έργο Αντικατάστασης Πίλλαρ παροχής νερού - ρεύματος στον Κεντρικό Λιμένα Γαλαξειδίου, προϋπολογισμού 64.700 ευρώ, που αν και επίσης, δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια, ανακλήθηκε αναίτια η πίστωσή του στις 31-12-2015, και το οποίο Δεν επανεντάχθηκε!
Σήμερα, στο κύριο άρθρο της εφημερίδας "η Ώρα της Φωκίδας" με τίτλο "Εμπαιγμός και Αποτυχία", δημοσιεύονται και τα σχετικά, υπ' αριθμ. πρωτ. 72567/815/13-5-2016 και 88258/1006/8-6-2016 έγγραφα του Περιφερειάρχη Φωκίδας, κ. Μπακογιάννη, και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας, κ. Χαρδαλιά, αντίστοιχα.



Ασπασία Μανδρέκα
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών