Ασπασία Μανδρέκα : Τα χειρουργεία των Νοσοκομείων της 5ης Υ.ΠΕ κλείνουν το ένα μετά το άλλο

 η εικόνα προφίλ της Ασπασία Μανδρέκα
- Τα χειρουργεία των Νοσοκομείων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, στην οποία ανήκει και η Φωκίδα, κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
- Μετά το Νοσοκομείο Λαμίας, σειρά έχει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

- Δημιουργείται αλυσιδωτό πρόβλημα για τους ασθενείς της Φωκίδας, που δεν ξέρουν πια πού να απευθυνθούν....
Πριν λίγες μέρες σάς είχα ενημερώσει, από εδώ, ότι, μετά από Ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας, σταμάτησαν να λειτουργούν τα χειρουργεία του Νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί όπως είναι γνωστό και μεγάλο όγκο των ασθενών της Φωκίδας. Μάλιστα, ο ανωτέρω Διοικητής καλούσε τον κόσμο να απευθύνεται στο εξής σε άλλα Νοσοκομεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μεταξύ των οποίων και της Λάρισας.
Μετά από αυτό δύο, (2), Αναισθησιολόγοι του Νοσοκομείου Άμφισσας αποσπάσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, αποδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο το Νοσοκομείο της Άμφισσας.
Χθες, ανακοινώθηκε η "Αναστολή Λειτουργίας της Αιμοδοσίας" στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, γιατί τα χρήματα του προϋπολογισμού του Τμήματος Αιμοδοσίας, μεταφέρθηκαν σε άλλους κωδικούς. Άμεσο αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι να υπάρχει έλλειψη αντιδραστηρίων και υλικών και κατ' επέκταση η αναβολή όλων των χειρουργείων και σε αυτό το Νοσοκομείο.
Τα χειρουργεία στα Νοσοκομεία μας κλείνουν το ένα μετά το άλλο....
ενώ δημιουργείται αλυσιδωτό πρόβλημα για τους ασθενείς της Φωκίδας, που δεν ξέρουν πια πού να απευθυνθούν....


 18-11-16
Ασπασία Μανδρέκα
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών