Η ΑΠΟΦΑΣΗ 68/304 ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΙΣ 10/9/2014 ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

 
getFile-19 
Γιάννης Καλογερόπουλος.....
 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ …… ΚΑΤΩ .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΑΠΟΦΑΣΗ . . 68 / 304 ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΙΣ 10– 9 — 2014
ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
11/09/14
Φάπα του ΟΗΕ προς γύπες κι άλλα… όρνεα
Εκατόν είκοσι τέσσερις χώρες [ 124 ] απ’ όλον τον κόσμο αναγνώρισαν με απόφασή τους ότι :

η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους, που δεν μπορεί ΟΥΤΕ να ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΟΥΤΕ να ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ από ένα άλλο κράτος ή ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ , όπως οι γνωστοί μας «γύπες».
Επεσαν οι μάσκες:
η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία του Οργανισμού που ενέκρινε απόφαση, η οποία αναγνωρίζει ότι η αναδιάρθρωση του κρατικού χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ μιας χώρας.
Ηχηρό χαστούκι προς τους κερδοσκόπους. . , τους τοκογλύφους, . . και τους ΔΙΚΑΣΤΕΣ που δικαιώνουν με τις αποφάσεις τους τις ληστρικές πρακτικές αυτών και τις κυβερνήσεις που παραμένουν υπόδουλες στα λόμπι και τα συμφέροντα του παρασιτικού χρηματοπιστωτικού τομέα έδωσε χθες η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Δηλαδή, τα ακραία κερδοσκοπικά hedge funds, . . που αγοράζουν σε εξευτελιστικές τιμές «σκοτωμένα» κρατικά ομόλογα στις δευτερογενείς αγορές. . . και διεκδικούν την αποπληρωμή τους στο ακέραιο μέσω δικαστικών αγωγών.
Funds όπως αυτά οδήγησαν νωρίτερα φέτος την Αργεντινή στη δεύτερη χρεοκοπία της την τελευταία 12ετία,
ενώ έπαιξαν και κέρδισαν τα μαλλιοκέφαλά τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ κρίση χρέους !!!.
Το ψήφισμα υποστηρίχθηκε κυρίως από αναπτυσσόμενες και φτωχές χώρες του πλανήτη (G77), που ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ για περισσότερα από 10 χρόνια προκειμένου να περάσει ένα παγκόσμιο κανονιστικό πλαίσιο το οποίο θα τις βοηθήσει να απεξαρτηθούν από τα δυσβάσταχτα χρέη τους και τους τοκογλύφους.
Η δημιουργία ενός δίκαιου, ανεξάρτητου και διαφανούς τρόπου διαιτησίας των χρεών όταν οι κυβερνήσεις αδυνατούν να πληρώσουν είναι άλλωστε προς όφελος όλων των λαών και κρατών του κόσμου.!!!!!
Ενα από τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής απόφασης είναι ότι επισπεύδει τις διαδικασίες.
Προβλέπει ότι οι λεπτομέρειες των διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων και το κείμενο του πολυμερούς νομικού πλαισίου θα καθοριστούν πριν από το τέλος του 2014, στο κυρίως μέρος της 69ης συνόδου της Γ.Σ. του ΟΗΕ.
Πρόληψη των κρίσεων
Καλεί σε εντατικοποίηση των προσπαθειών για την πρόληψη των κρίσεων χρέους, μέσω της ενίσχυσης των διεθνών χρηματοπιστωτικών μηχανισμών πρόληψης και επίλυσης κρίσεων σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα και με σκοπό την εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων.
Καλεί όλα τα κράτη-μέλη και το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών,
τα θεσμικά όργανα του Μπρέτον Γουντς…
!!!!!!!… ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ . . ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 2014 ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ και έχει ΘΕΣΜΙΚΑ … ΟΡΓΑΝΑ ;;;;
….. και τον ιδιωτικό τομέα να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και δράσεις για την υλοποίηση των δεσμεύσεων, συμφωνιών και αποφάσεων των μεγάλων συνδιασκέψεων και συνόδων κορυφής των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με το ζήτημα της βιωσιμότητας του εξωτερικού χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών.
…………………………………………………….
ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΗΕ 68/304 (17/9/2014). Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους. ΩΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΑΤΑΪΓΑ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΟΥ ROTHSCHILD, ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΑΝΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ ΨΥΛΛΕ…
Πότε είπαμε ακυρώθηκε η συμφωνία του Bretton Woods;
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ… ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΤΟ Bretton Woods ;… Archive content of reform of the international financial system
ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ! ΑΠΕΙΧΑΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών